Šta je novo?

Hoteli Beograda

Hotel 88 rooms
768562720z.jpg

Ovo bi trebalo uvesti i u nase Hotele:

Neispavani gost – “zlatni rudnik”
http://www.turistickisvet-hotnews.com/v ... #more-1757

Hoteli širom Amerike su svima koji se muče sa nesanicom i imaju nedostatak sna, odnosno, ne mogu da se pristojno naspavaju kod kuće ponudili „aranžmane za spavanje”.insomnia-banner

Predstavnici američkih hotela su shvatili da umorni i nenaspavani gosti predstavljaju pravi „zlatni rudnik”, posebno u sezoni praznika.

Shodno tome, hoteli u velikim gradovima su odlučili da za ove goste prigušuju svetla, sklanjaju digitalne časovnike iz soba, angažuju savetnike za san, nude meditaciju, širok izbor jastuka i relaksirajuće masaže.

Pa tako u hotelu “Džoja” u Skotsdejlu, u Arizoni gostima se nude i čitave palete aromoterapija i masaža, pa čak i intravenozni koktel vitamina i antioksidansa. Takođe, ugostiteljski objekti posvećuju sve veću pažnju udobnosti kreveta i posteljine, posebno jastuka, ali i na druge faktore koji mogu da utiču na san, kao što su osvetljenje i kvalitet vazduha.

Predstavnik lanca hotela “Hilton” Rob Paleski istakao je da je njihov cilj da nastave sa inovativnim ponudama, kako bi gostima pružili priliku da se što bolje naspavaju, ali je i dodao da je glavni problem ubediti goste da se, barem na kratko, diskonektuju sa svojih digitalnih uređaja.

10.4.2014g
Održana godišnja Skupština HORES na Univerzitetu Singidunum
Neophodna saradnja svih subjekata u hotelsko-turističkoj industriji
http://www.turistickisvet-hotnews.com/v ... #more-1829 (ceo tekst)

izvodi iz teksta:
"U ime domaćina, prisutnim hotelijerima i restoraterima obratio se rektor Univerziteta Singidunum prof. dr Milovan Stanišić naglasivši neophodnost saradnje ove obrazovne institucije sa HORES-om, naročito kroz izradu web sajtova za domaće hotele i restorane, koje bi studenti Singidunum Univerziteta izrađivali i bez nadoknade, kako bi se gostima na što efikasniji način predstavila ponuda svih mesta značajnih za turizam Beograda i cele Srbije."
----------
"Kada je u pitanju saradnja sa državom, učesnici ovog skupa, na čelu sa prof. dr Slobodanom Unkovićem sa Singidunum Univerziteta, izrazili su nadu da će buduća Vlada RS dati veći značaj turističkoj industriji, tako što će se formirati resorno ministarstvo. Predsednik Skupštine HORES Tomislav Momirović istakao je i da ovo Udruženje ima veoma dobru komunikaciju sa predstavnicima Ministarstva finansija, u cilju zaštite ove privredne grane i njenih zaposlenih."

Evo i teksta koji sam postavio na temi Savskog amfiteatra, deo koji govori o budućim hotelima:
11. april 2014. 16:55 | Komentara: 3
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... e-materije (ceo tekst)

U tekstu se govori da bi na opsluživanju hotela bilo angažovano oko 4.000 ljudi.S obzirom da bi se gradili luksuzni hoteli koeficijenti se kreću od 0.75 do 1.2 što bi značilo da bi ukupno bilo izgradjeno 3.500-5.000 soba (npr. izgradnja bar 10-tak hotela kapaciteta oko 350 soba),što mi zvuči preambiciozno.Samo jedno podsećanje da je trenutni kapacitet oko 5.400 hotelskih soba u Beogradu. :kafa:

није добар линк. али, по ономе што сам причао са хотелијерима и на основу онога што се гради и што је планирано, процењује се да ће се отворити око 5.000 радних места у наредних 5 година

JohnnyLee":12hverht je napisao(la):
није добар линк. али, по ономе што сам причао са хотелијерима и на основу онога што се гради и што је планирано, процењује се да ће се отворити око 5.000 радних места у наредних 5 година

Ispravio sam,evo linka :)
http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74. ... e-materije
(ceo tekst)

Pogledao sam na booking.com u Beogradu ima 21 hotel prilagodjen osobama sa invaliditetom,medju njima je i Hotel 88 rooms :?:

Našao sam i par fotki gde se bolje vidi,ima jedan ulaz pored na kome piše autorski biro, rampe nema
439430hotel-88-01-foto-v.jpg

27834182-300x164.jpg

Kapiram da je u pitanju diplomski rad tog momka. Meni se sviđa kao laiku ovako spolja. Unutra mi je previše suzdržano i svedeno. Al u svakom slučaju lepo uklopljeni namena i gabarit objekta u zadati prostor, koji sam po sebi nije jednostavan. Sviđaju mi se terase i iskorišćenost vizure ka Novom Beogradu. Jedino mi nije jasno zbog čega tri kongresne sale? Možda postoji takva potreba na takvom mestu?
https://ws.elance.com/file/dipl_ph.jpg? ... UyNTE3NjM=

Zepter Hotel na Terazijama fotke sa rendera (hotel bi trebalo da se završi u maju i bio bi kategorisan sa 5 zvezdica)
fotografija1714.jpg

fotografija1717.jpg

fotografija1718.jpg

fotografija1720.jpg

fotografija1722.jpg

fotografija1723.jpg

fotografija1724.jpg

fotografija1725.jpg

Danas sam obišao budući Hotel u Husinskih Rudara (radovi su skoro pri kraju )
fotografija1731.jpg

fotografija1735.jpg

fotografija1738.jpg

fotografija1741.jpg

fotografija1742.jpg

fotografija1743.jpg

fotografija1745.jpg

fotografija1746.jpg

milos.tro":gtkrzu76 je napisao(la):
Danas sam obišao budući Hotel u Husinskih Rudara (radovi su skoro pri kraju )
fotografija1746.jpg
Лепо изгледа хотел, али упропастише га овим деловима са демит фасадом :(
Требали су на том делу где је демит да ставе или неки камен или треспу :(

U maju se otvara novi Hotel na Novom Beogradu (lokacija Tošin Bunar) :)
New Belgrade hotel (12 soba, biće kategorisan sa 4 zvezdice)
101526411440864119486050.jpg

101573791440859666153162.jpg

197963014366047332453221.jpg

101537491436605093245286.jpg

Vrh