Bivis
Higher intermediate
Valjda će se Kole otvoriti za jedno čišćenje fasade, sramota bi bilo pustiti u rad hotel sa ovako prljavom fasadom, a ukoliko dobro vidim mislim da je čak u prizemlju išarana grafitima.
milos.tro":1z70365y je napisao(la):Da rezimiram hoteli koji se grade:
Hotel Majdan novootvoreni hotel
Hotel 88 rooms (uskoro se završava)
Hotel Argo
Hotel Constantin
Hotel Nobel
Zepterov Hotel na Terazijama
Gradski Hotel na Z.vencu
Holiday inn ekspres
Radisson - Stari mlin
- da li neko ima informaciju sta se dešava sa Hotelom Pošta (započeto renoviranje i dogradnja,najavljeno da će imati 4*) , jel još uvek status kvo
mt:s":2l3who5d je napisao(la):Ima još jedan hotel koji je maltene gotov, sređuju unutrašnjost. Nalazi se na Karaburmi u ulici Husinskih Rudara, ispod restorana Vidovdan (nema naziva još). Sve u svemu lep je I moderan.. I bolje takav da je na ćosku Resavske I Kralja Milana, nego ono ruglo od 3 sprata.
Гага":3tignay8 je napisao(la):Још један нов хотел у Београду.
Возикајући данас бицикл, сасвим случајно сам открио ново изграћени хотел у Новом Београду. Како бих се склонио од летње кише, стадох испод настрешнице једне новосаграђене зграде у Земунској улици. И док сам чекао да престане киша, мало разгледах зграду кроз стакла у приземљу и приметих у унутршњости кроз стакло на улазу те зграде, да пише "рецепција" и да има оних малих преградица за кључеве соба.
Ова ново саграђена зграда се састоји из два дела, један део је хотел, а други део је стамбена зграда са локалима у приземљу, и она је окречена мало другачијом бојом, и нешто је нижа у односу на хотел.
Пошто није било никаквих других ознака на делу зграде хотела, а није било ни табле са рендером, питао сам једног човека који је био у једном од локала у стамбеном делу, и он ми потврди да је то хотел, да је грађевински завршен, и да треба још да се набави намештај за собе и ресторан и онда почиње са радом.
На жалост нисам га питао, то сам скроз заборавио, која је грађевинска фирма градила ову зграду, па бих онда тако сазнао више података.
Иначе овај хотел се налази одмах уз главни улаз "Индустрије машина и трактора", значи то би требало да буде Земунска број 24, пошто је ИМТ у броју 26. Ево и једне сличице, за сада.
Bivis":upb7wi6t je napisao(la):
Valjda će se Kole otvoriti za jedno čišćenje fasade, sramota bi bilo pustiti u rad hotel sa ovako prljavom fasadom, a ukoliko dobro vidim mislim da je čak u prizemlju išarana grafitima.
MilisaV":1hn5gx3w je napisao(la):dodaj na listu hotel majdan.
http://www.majdanhotel-belgrade.rs/
hotel zvanično počinje sa radom u ponedeljak, za dva dana.
malo je slabo medijski propraćen ali ima 28 soba, od toga 4 apartmana. hotel je definitivno suviše luxuzan za mali mokri lug, gde se nalazi.
Да на то сам мислио, а сликао сам 15. јула 2012. године. И средином децембра прошле године када сам прошао пешке поред хотела, апсолутно је све унутра исто и ништа није дирано.milos.tro":3cy2d9s6 je napisao(la):Гага":3cy2d9s6 je napisao(la):Још један нов хотел у Београду.
Возикајући данас бицикл, сасвим случајно сам открио ново изграћени хотел у Новом Београду. Како бих се склонио од летње кише, стадох испод настрешнице једне новосаграђене зграде у Земунској улици. И док сам чекао да престане киша, мало разгледах зграду кроз стакла у приземљу и приметих у унутршњости кроз стакло на улазу те зграде, да пише "рецепција" и да има оних малих преградица за кључеве соба.
Ова ново саграђена зграда се састоји из два дела, један део је хотел, а други део је стамбена зграда са локалима у приземљу, и она је окречена мало другачијом бојом, и нешто је нижа у односу на хотел.
Пошто није било никаквих других ознака на делу зграде хотела, а није било ни табле са рендером, питао сам једног човека који је био у једном од локала у стамбеном делу, и он ми потврди да је то хотел, да је грађевински завршен, и да треба још да се набави намештај за собе и ресторан и онда почиње са радом.
На жалост нисам га питао, то сам скроз заборавио, која је грађевинска фирма градила ову зграду, па бих онда тако сазнао више података.
Иначе овај хотел се налази одмах уз главни улаз "Индустрије машина и трактора", значи то би требало да буде Земунска број 24, пошто је ИМТ у броју 26. Ево и једне сличице, за сада.
Gago, jesi li mislio na ovaj hotel? Ja tu često prolazim,zgrada je završena pre jednu i po godinu i ništa se ne dešava.
Vecinom sa www.skyscrapercity.com/showthread.php?t=406398milos.tro":2hc58rtl je napisao(la):Da li možeš da ostaviš link za ove fotografije