Како нису фирме близу? Од 600 метара до два и по километра одатле је комплетан Централни бизнис дистрикт.Lokacija je odlična za razne namene, ali da li je za hotel?
Eventualno za delegacije koje dolaze u palatu Srbija, ali osim toga?
Nit su firme blizu, nit su znamenitosti blizu.
А, за Југославију, динамит. До темеља, да не постоји ни у назнакама.
A da li postoji autobuska linija koja skreće u Bulevar umetnost pa u Bulevar Mihaila Pupina? Realno, fali takva linija?Како нису фирме близу? Од 600 метара до два и по километра одатле је комплетан Централни бизнис дистрикт.
А Земун? Шта као бољи су збуџихотели по Лединама? Пословном свету треба аутобус, неће ићи таксијем? Који је хотел ближи аеродрому а да није као нека кућа дозидана?Lokacija je odlična za razne namene, ali da li je za hotel?
Eventualno za delegacije koje dolaze u palatu Srbija, ali osim toga?
Nit su firme blizu, nit su znamenitosti blizu.
Davno sam ja tuda planirao tramvajsku vezu Mosta na Adi i Zemuna, al' nema ko da te planove sprovedeA da li postoji autobuska linija koja skreće u Bulevar umetnost pa u Bulevar Mihaila Pupina? Realno, fali takva linija?
Јесте легло криминалаца и курви, али верујем у обнову....
Ni hotel Srbija nije na boljem mestu, pa je eto opstao.
Pa hoće ići taksijem, i baš zato će verovatno ili da ode negde u centar ili da gleda hotel do 10 minuta peške do firme. Tako da tim taksijem ide ili u firmu ili u centar. Bar tako rade manje-više svi sa kojima ja radim (a i ja tako gledam kad putujem napolje, da mi je nešto odmah tu). Moožda kad bi na splavovima (koji valjda lete odatle?) bili kvalitetniji restorani, pa da centar otpadne...А Земун? Шта као бољи су збуџихотели по Лединама? Пословном свету треба аутобус, неће ићи таксијем? Који је хотел ближи аеродрому а да није као нека кућа дозидана?
Јесте легло криминалаца и курви, али верујем у обнову.
... - Мост на Ади, па донекле. Не би имала путника само од Земунског кеја до БАС-а.Evo predloga za liniju - Zemun Kej oslobođenja, BNT, Bulevai trešnjinog cveta, umetnosti i MM do nove BAS.
Хотел Југославија је последњих 20 година стециште најгорих криминалаца, коцкара и курви и једини разлог зашто углавном нису ноћили тамо сви заједно је тај што су собе испод сваког нивоа, чак и за стандарде тих пробисвета и изрода.Hotel Srbija - kurve & kriminalci
Hotel Jugoslavija - Elizabeta II, Ričard Nikson, Džimi Karter...
Ubi nas tranzicija...
Хотел Југославија је последњих 20 година стециште најгорих криминалаца, коцкара и курви и једини разлог зашто углавном нису ноћили тамо сви заједно је тај што су собе испод сваког нивоа, чак и за стандарде тих пробисвета и изрода.
71, ali pretpostavljam da nisi na to mislio.A da li postoji autobuska linija koja skreće u Bulevar umetnost pa u Bulevar Mihaila Pupina? Realno, fali takva linija?
... - Мост на Ади, па донекле. Не би имала путника само од Земунског кеја до БАС-а.Evo predloga za liniju - Zemun Kej oslobođenja, BNT, Bulevai trešnjinog cveta, umetnosti i MM do nove BAS.