Zamisli tako funkcionise svuda u svetu.. negde podzemno a negde nadzemno. Mi srbi smo bre toliko lenj narod da parkiramo kola na ulaz trznog centra, palimo kola za 100m, tako da nam je sve problem. A posle se kuka kako je guzva.. ne moze nam se ugoditiVerovatno, kao i dosta toga u ovom gradu pod parolom: čemu ovo služi a uz to i ne radi.
Pasarela je u poluispravnom stanju, kažem poluispravnom zbog liftova koji ne rade.
Sad zamisli da se ukinu prelazi i da moraju ljudi da se penju uz i niz stepenice da bi prešli ulicu
Invalidi u kolicima, majke sa malom decom u kolicima i sl
Zato mislim da se ti prelazi nikad neće ni ukinuti.
Jedino što možda nekad biti ukinuti je levo skretanje iz Paštrovićeve u Radničku ali prelazi će se ostati
Od toga smo daleko minimum 10 godinaNece ostati jer će da se ruši kifla ka brdu i drugačije ce se organizovati saobracaj i onda će pasarela dobiti pun smisao
Sto ne iskljucuje da su potencijalno lenji. Ne osudjuj dok ne upoznas.pa nisu invalidi lenji da se popnu na pasarelu bez lifta nego ne mogu
???Pa svakog pojedinacno pa da o grupi doneses sud. Glupo je diskriminisati osobe sa invaliditetom koje bi prelazili pasarelu da nisu lenje pre nego sto ih upoznas.
Uvek podjem od sebe, ne bih voleo da mi neko kaze da nisam lenj, a da ne zna nista o meni.
Pa svakog pojedinacno pa da o grupi doneses sud. Glupo je diskriminisati osobe sa invaliditetom koje bi prelazili pasarelu da nisu lenje pre nego sto ih upoznas.
Uvek podjem od sebe, ne bih voleo da mi neko kaze da nisam lenj, a da ne zna nista o meni.
Zamišljam kako se jadni ljudi penju uz stepenice na pasareli kod Deligradske, jer niko nije razmišljao da ugradi lift i napravi pešački prelaz.Sad zamisli da se ukinu prelazi i da moraju ljudi da se penju uz i niz stepenice da bi prešli ulicu
Invalidi u kolicima, majke sa malom decom u kolicima i sl
Ko će da čeka liftove, TC je sada funkcionalno povezan tako da je to to.Ne!
Ništa dok ne puste liftove.
TC je sada funkcionalno povezan