izgradnja se malo odužila, trebalo je da bude gotovo već pre par meseci. Ovako kako izgleda biće gotovo do kraja godine. Kvalitet gradnje je nešto iznad beogradskog proseka verovatno zbog stranih investitora i viših standarda.urosk":orja0dom je napisao(la):Da li neko ima vise informacija o ovom projektu, ocekivani datum zavrsetka, kvalitet gradnje... ?
Deluje mi da je parcela prilicno mala i da ce biti vrlo tesno.
Da, upoznat sam sa ovim detaljima.Nenad":2ilhioj0 je napisao(la):Ovo je oficijalni link projekta. Inace sve je vec prodato, a zavrsni radovi su u toku.
http://www.gtcparkapartmani.com/
Pricao sam sa par ljudi koji su se uselili u novu poslovnu zgradu i koji imaju prilican broj prituzbi na kvalitet radova.sampion":ct1qto3o je napisao(la):GTC , odnosno zastupnici Colliers international pomeraju datume primopredaje , prijema a ne salju obavestenja o nadoknadi koju bi trebali izmiriti za rok posle 15 juna 2008. Iako se pri nekim lamelama radovi privode kraju , mozda su pojedine i zavrsene interesuje me kako GTC i Colliers i izvodjaci nemaju uskladjene termine ili uglavnom ne bude taj datum za koji se predvidja nesto . Prvo je u Colliersu receno kada su stanovi kupovani da ce biti i prije roka koji je bio decembar 2007 . Iako stvari izgledaju solidno uradjene iz moje perspektive a stanovi placani recimo iznad malo vise u vremenu kada su kupovani zbog sigurnosti , ambijenta , kompanije GTC . Mada ovo i sada stoji i deluje recimo dobro nije mi jasan ovaj laicki pristup oko ovih datuma. Mada za svaku svoju uslugu mimo ugovora , bilo promenu bolje opreme za stan ili tako nesto naplacuju dobre cene . Interesuje me da li neko poseduje odredjena iskustva ili informacije vezano za Park apartmane ?
Ne znam kakve veze ima isplata penala od strane GTC-a sa Alpinom, pa nisi ti sklopio ugovor sa Alpinom vec sa GTC-jem, ne moze njihov problem sa trecim licem da ide preko tvojih ledja, ti si svoje obaveze namirio, u ovom slucaju se GTC ponasa siledzijski kao i vecina "zidara" po Beogradu.sampion":3ig2zqlb je napisao(la):Danas zovu iz GTC-a da ce zakazati prijem za one koji se odreknu potrazivanja na osnovu kasnjenja , probijanja rokove za stanove a da u protivnom treba cekati ishod sudjenja sa Alpinom i tako ta prica . Mene interesuje sta se moze desiti onima koji to necu da potpisu koliko bi oni mogli cekati prijem i kako onda izbjeci penale i za dane poslije ili je to bleferski potez kojim hoce da ta potrazivanja smanje . Jasno je meni da sve varijante dolaze u obzir ali da vidim da li neko ima slicna iskustva bilo u ovom slucaju ili nekim drugim situacijama ?