Potpisujem, od prve do poslednje rečenice.boca-ica":1t3zk6cy je napisao(la):Sve je to foliranje
Svaku stranku boli dupe ko ce za koga da glasa ....jer odnos snaga nece se bitno promeniti
ali svaku stranku jako interesuje samo procenat izlaznosti
kako bi izbori bili validni
a glasovi koj nisu upotrebljeni se po nekom principu medjusobno dele (vrana vrani oči ne vadi)
tako da se vodi bitka samo za izlaznost i validnost izbora
a ne i nj. rezultate
Lično ne vidim nikakvu opciju za boljitak , te ovakvi izbori mi nisu ni potrebni
čak šta više su vrlo štetni , jer smanjuju našu kasu baš za ništa
Ja da vranama izlazim na glasanje, e vala necu
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=519904#p519904:z8p6x8rx je napisao(la):boca-ica » 25 Feb 2018 09:17 pm[/url]":z8p6x8rx]Sve je to foliranje
Svaku stranku boli dupe ko ce za koga da glasa ....jer odnos snaga nece se bitno promeniti
ali svaku stranku jako interesuje samo procenat izlaznosti
kako bi izbori bili validni
a glasovi koj nisu upotrebljeni se po nekom principu medjusobno dele (vrana vrani oči ne vadi)
tako da se vodi bitka samo za izlaznost i validnost izbora
a ne i nj. rezultate
Lično ne vidim nikakvu opciju za boljitak , te ovakvi izbori mi nisu ni potrebni
čak šta više su vrlo štetni , jer smanjuju našu kasu baš za ništa
Ja da vranama izlazim na glasanje, e vala necu
Gradonačelnik Beograda Siniša Mali kontrolisao je najmanje 45 bankovnih računa od kojih neki nisu otvoreni na njegovo ime, pokazuje izveštaj Uprave za sprečavanje pranja novca do koga je došao KRIK. Ovaj dokument ukazuje na različite transakcije koje se mogu smatrati pranjem novca – najveća je ona od pola miliona evra koje je Mali sebi uplatio sa Britanskih Devičanskih Ostrva. Uprkos ovim saznanjima, Više javno tužilaštvo u Beogradu nije pokrenulo istragu.
Апсолутно се слажем, чак и ако имамо став да су сви апсолуто исти поента је да ови што тренутно гомилају афере буду кажњени. А ако пак сматрамо да нису баш сасвим исти тј да су ови сада ипак мало или много гори, што ја и сматрам разлог више да изађемо и гласамо. Ако не знамо за кога ћемо, знамо за кога нећемо.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520036#p520036:1sztrix5 je napisao(la):Beki » Пон Феб 26, 2018 12:10 pm[/url]":1sztrix5]S ...
Daj da uradimo ono što je u našoj moći. Nisam gledao na 2012. kao na nešto tragično, čak mislim da je to bila dobra i zrela odluka naroda u tom trenutku, da se svakom pokaže da nije nezamenljiv i da će biti kažnjen za svoje postupke. I sve bi to bilo ok da je narod opet pokazao tu zrelost makar 2016. ako ne ranije. Dodju jedni, ne valjaju, skinemo ih, dodju drugi, ne valjaju, skinemo ih i idemo dalje. Sada je krajnji rok!
Očigledno je da ti gubitak nekakvih izbora smatraš kažnjavanjem kriminalaca (boldovano iznad).Beki":33qj2gke je napisao(la):Daj da uradimo ono što je u našoj moći. Nisam gledao na 2012. kao na nešto tragično, čak mislim da je to bila dobra i zrela odluka naroda u tom trenutku, da se svakom pokaže da nije nezamenljiv i da će biti kažnjen za svoje postupke. I sve bi to bilo ok da je narod opet pokazao tu zrelost makar 2016. ako ne ranije. Dodju jedni, ne valjaju, skinemo ih, dodju drugi, ne valjaju, skinemo ih i idemo dalje. Sada je krajnji rok!
Ако је упућено мени, не треба ми мотив, већ сам одлучио да излазим на изборе. Што се тиче СПО-а и "исправарања" мислио сам на гласачко тело, свестан сам да су у корупцији још увек присутни.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520074#p520074:3qm4o41b je napisao(la):direktor » Пон Феб 26, 2018 3:14 pm[/url]":3qm4o41b]Da ti dam motiv SPO je na vlasti u koliciji sa SNS vode beogrdski sajam
Да ти кажем нешто, мене не занима како битанге схватају, доживљавају и преживљавају своје поразе на изборима.paradox polje":2i5kh0aw je napisao(la):@Владивоје, ако су ти сви исти и ако мислиш да њима ништа не значи да ли су на власти или не, тј. ако сматраш да губитак власти они неће схватити као казну, онда подржавам твој став за бојкот. Сматрам да би силазак са власти тренутно владајући ипак схватили као казну, иначе се не би сада овако грчевито и прљаво борили.
Kako nije kazna ako im uskratiš da vladaju narodnim novcem, u ovom slučaju, gradskom kasom? Više ih to boli nego da čame u zatvoru.[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=520064#p520064:3lkyyxtj je napisao(la):Vladivoje » Pon Feb 26, 2018 2:40 pm[/url]":3lkyyxtj]Očigledno je da ti gubitak nekakvih izbora smatraš kažnjavanjem kriminalaca (boldovano iznad).Beki":3lkyyxtj je napisao(la):Daj da uradimo ono što je u našoj moći. Nisam gledao na 2012. kao na nešto tragično, čak mislim da je to bila dobra i zrela odluka naroda u tom trenutku, da se svakom pokaže da nije nezamenljiv i da će biti kažnjen za svoje postupke. I sve bi to bilo ok da je narod opet pokazao tu zrelost makar 2016. ako ne ranije. Dodju jedni, ne valjaju, skinemo ih, dodju drugi, ne valjaju, skinemo ih i idemo dalje. Sada je krajnji rok!
E vidiš, za mene (kao i za mnoge ljude koji već odavno ne izlaze na takve "izbore") izborni poraz nikako nije dovoljan za kažnjavanje kriminalaca.
Zna se kako se postupa sa kriminalcima.
Sa druge strane, vidimo da pravni sistem ne postoji.
S obzirom na činjenicu da pravni sistem ne postoji, onda ne postoji način za procesuiranje kriminalaca i njihovih nedela.
Zato kažem, samo vi izlazite na "izbore" i nekoga "kažnjavajte", ali od takvih vaših izbornih "kažnjavanja" će kriminalce mnooogggooo "zaboleti glava". :mrgreen:
Prosto se "tresu od straha" zbog vaših glasova i vašeg "odlučivanja". :lol:
Dakle, samo im vi obezbeđujte legitimitet za njihova buduća krivična dela.
Od mene (i ne samo od mene, već od mnogih) takav legitimitet odavno ne dobijaju, niti će dobiti...
Ovo što si opisao je karakteristika perioda 1990-2000.Beki":1avnt1no je napisao(la):Ne misliš li da će, ako se pojavi jednom nekakva prava opcija za koju ćemo moći svi da glasamo, ta opcija lakše doći na vlast ako sva vlast nije u rukama jednog čoveka? Drže Vladu, drže skupštinu, predsednik Srbije je njihov, većina opština, medija... Ne osećaš li potrebu da treba razbiti tu hobotnicu?
... što nikako ne znači da treba da trčim i da im svojim izlaskom unapred pružim legitimitet. Osim ako... :mrgreen:Још нешто, заболе њих на власти што им неко не даје легитимитет својим неизласком.