Šta je novo?

Gradski izbori 2018.

SNS botovi otvorili šator kod kalenić pijace gde reklamiraju metro (šator predstavlja stanicu)......

Mislim da su te akcije uzaludne. Ne vidim kako neko neodlučan ili neopredeljen može da glasa za njih.

Ali zato su im ove prethodne perfidne akcije jako učinkovite. Oni jedino negativnom kampanjom mogu da utiču na neopredeljene ili slabo motivisane opozicione glasače da ne izađu, ili da glasaju za neke marginalne liste koje idu ispod cenzusa. Zato će tih "tajkunskih" plakata i slične atmosfere biti sve više.

Bender Rodriguez":1j6kqc3b je napisao(la):
Kao fazon čistimo zgradu Tanjuga a zato useravamo ljudima ulaze. Stока.
I kako dokazati da su "oni" to uradili? Apsolutno nikako, osim da se uradi građansko hapšenje i iznudi priznanje.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518244#p518244:1xgf7lx8 je napisao(la):
GOJE » 3 minutes ago[/url]":1xgf7lx8]Mislim da su te akcije uzaludne. Ne vidim kako neko neodlučan ili neopredeljen može da glasa za njih.

Ali zato su im ove prethodne perfidne akcije jako učinkovite. Oni jedino negativnom kampanjom mogu da utiču na neopredeljene ili slabo motivisane opozicione glasače da ne izađu, ili da glasaju za neke marginalne liste koje idu ispod cenzusa. Zato će tih "tajkunskih" plakata i slične atmosfere biti sve više.

Mržnja više da motiviše nego ljubav.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518276#p518276:2gtmt9n0 je napisao(la):
trialin » 20 Feb 2018 04:17 pm[/url]":2gtmt9n0].......
file.php

Blam od slike i pratećeg naslova.

Blam od pravopisa. U osnovnoj školi smo naučili da rečenica ne počine sa A, a i nekim zarezima tu nije mesto.

Mada, ovde možda imamo pesničku slobodu, pa grešim.

Valjda za izbornu propagandu nije efektno staviti fotografiju šinkog vozila koje ravnom čeonom površinom "gura" ispred sebe vazduh dok prolazi kroz tunel podzemne železnice

2233955_112cf850.jpg

već vozilo prave, međugradske železnice

442-327am-05oktober-2014im-berliner-866267.jpg

Tema o vozilima metroa je mnogo široka, znam da ima i "aerodinamičnih".
Ima ovde ljudi koji se bave železnicom, neka me isprave ako sam nešto pogrešio.

Sama činjenica da je neko u Beogradu uzeo da koristi metro kao predizborno obećanje govori da su političari savršeno svesni koliko je narod ovde otupeo i oguglao kad mogu da se igraju čak i sa takvim obećanjima. :D
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518245#p518245:1k1vv3c9 je napisao(la):
astrodule » Uto Feb 20, 2018 2:47 pm[/url]":1k1vv3c9]
Bender Rodriguez":1k1vv3c9 je napisao(la):
Kao fazon čistimo zgradu Tanjuga a zato useravamo ljudima ulaze. Stока.
I kako dokazati da su "oni" to uradili? Apsolutno nikako, osim da se uradi građansko hapšenje i iznudi priznanje.
Lepo meni reče profa matematike jednom davno: Sine, za sve na ovom svetu postoji rešenje. Kašikara je na primer jako dobra za rešavanje gotovo svih nesuglasica i nedoumica na Balkanu. Ali jbg sad, jes ti spreman da robijaš 40 godina da bi isterao neku svoju pravdu? Nisi. Epa onda ko te j... :mrgreen:

Zezam se malo, pošto ništa drugo i ne možemo. :roll: :D

Natopi te nalepnice nekim alkoholom, ili npr alko. sirćetom i lako će se posle skinuti. :kk:

@tzoran: prepoznaj ironiju.
Nalakirani nokti, a politika: "Да Вам оперем цењене ноге, господару мој?".

Meni su simpatično - tragikomični njeni nastupi, posebno na TVu. Ona se pre svake emisije bukvalno navije i onda čim dobije reč samo recituje sve ono što je napamet naučila. :mrgreen: Misli da time ispada mnogo pametna i stručna, a u stvari pravi kontra efekat, jer zvuči ko neki govorni automat. Al dobro. Ko zna, možda joj se jednog dana to isplati. :D Realno ovde je sve moguće.

Beograd treba da sasece sve te prigradske opstine sa svoje teritorije. Ubise nas **** koje glasaju za 10 jaja i surogat kafu.
No, posle prethodnih izbora slusah cigu u 511. Ogorcen kaze kako su se kod njega u komsiluku glasovi kupovali za 500 din. I napsova Vucica i sve najgore mu pozele, sad dal zato sto nije uzeo tih 500 kinti ili iz drugih pobuda ne saznadoh.

Јако примитивно размишљање.Делити људе по месту живљења а не по квалитету те особе је за сваку осуду.

@Авалон
Slazem se, zivimo u duboko podeljenom drustvu cemu politicari teze. Moramo se kako znamo i umemo kao drustvo a u osnovi kao pojedinci izdici iznad toga.

[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=518347#p518347:1h4ql49y je napisao(la):
DzonTravolta » Tue Feb 20, 2018 9:29 pm[/url]":1h4ql49y]@tzoran: prepoznaj ironiju.
Nalakirani nokti, a politika: "Да Вам оперем цењене ноге, господару мој?".
Heh...Zato i stoji smiley...Ono, ucinilo mi se da je pre sarkazam... Mislim, osnivati stranku sa dvadesetak godina i to sa "deckom"... Mada ovo je Srbija i sve je moguce...

Мени Заветници изгледају пресмешно поготово она девојка, чак ми смешније изгледају од Шешеља.

Nije moje razmisljanje primitivno nego si ti veliki optimista. Statistika pokazuje gde se najvise glasa za vucica i ko je profil glasaca. Najlakse je neobrazovane izmanipulisati a znamo gde su takvi u vecini. MIsim sto na Vracaru ne deli paketice i tako kupi glasove. Mislis da tamo nema gladnih?

Овде имамо апсурд, сви говоре да највећи прилив гласова СНС има у пензионерима, а управо општине са највећим процентом пензионера, попус Старог града, највиће гласају за странке проистекле из бившег ДС-а које у ствари представљају 90% опозиционог бирачког тела.

Vrh