Takva linija za Vincu nema smisla jer onda ne bi prolazila kroz naseljeni deo uopste, a da prolazi, to bi bilo samo kruzenje. Mislim da je ovakvo stanje 307 sasvim okej, sto se trase tice.
Mozda opstina Grocka ne pritiska DJP, mozda ih ne interesuje, sta god da je. Ali to je dubok problem, pogotovo sto je Ustanicka na drugoj opstini, pa je onda potrebna saradnje tri strane, DJP, Zvezdare i Grocke, sto je komplikovano. Mnogo je lakse nesto uraditi na drugom kraju, na samoj periferiji, kao sto je bilo za 303, 311, nego da se uradi reorganizacija krajnjih terminusa svih linija poteza 300 (minus 308 i 309). Generalno treba sve linije sa Ustanicke preraspodeliti na druge terminuse, prevashodno zbog bolje povezanosti naselja i manje presedanja. 309 sto je dve stanice dalje od ostalih linija, ima ogromnu prednost. Meni je milina kada idem sa njom iz Kaludjerice, mogu lagano da presednem na tramvaj, sa mogucnoscu da do Cvetka i vidim da li uopste idu tramvaji, pa onda imam 46, 55, 79, uz malo pesacenja i 28, 41, 77. Samo ta mala reorganizacija, neke linije do nekog terminusa, neke do drugog, neke da ostanu, druge da dodju na Ustanicku, itd., itekako znaci. Ali da opstina Grocka ne pritiska DJP za takvo nesto, cisto sumnjam. Ili su vise fokusirani da ostala naselja bolje povezu medju sobom i priblize im gradski prevoz, nego da traze reorganizaciju na drugoj opstini.