Добро си разумео.Društvo, da li sam dobro razumeo iz prethodnih postova da se "surduk" 3+3 sada neće raditi?
Sent from my M2012K11AG using Tapatalk
Управо тако @Тиквице. Ту где се на твојој слици види тај ткз. левак ту ће почиње сужење Сурчинске улице на 1+1,Malo slika sa početne tačke nove veze između kružnog toka i Miloša Velikog.
Pogled na te kuće sa strane,uzbrdo pogled na čuveni surduk ka Grand kafi. Koliko sam razumeo Gagin post,proširenje na 3+3 u okviru radova na kružnom toku će biti do ovog sada vidljivog proširenja a onda levak i na staru trasu 1+1.
Još jedan pogled na tzv.Surduk buduću ulicu Srđana Aleksića.Gore iza crvenog auta na slici,sadašnja ulica skreće u levo a kada se bude uradila kao 3+3 produžavaće pravo ka T6.
Istina Bežaninac. Videćemo kako će ovo teći, moram prvo da se dobro obavestim i posavetujem sa advokatom. Nepotrebna ulica koja će uništiti kvalitet života stanara, a naravno sa ciljem da se lepo napravi teren kumovskim "investitorima" da sagrade lepe zgradice od 10+ spratova.Niko vas neće ni kontaktirati Vinograđanine. To je žalosna istina. Oglasi se javni uvid, Vi i Vaše komšije ste duži "sami sebe" da informišete revnossnim praćenjem grqadskih oglasa i obaveštenja.
Ulica Nova 1 izgleda da počinje tamo gde je ona večita mini-deponija u surduku, i proći će tik ispod najstrmijeg dela brega, koji je na ovom planu osenčen ovom maslinasto-zelenom bojom...
Neće ova gradnja biti sutra, ali izguraće je. Za početak tako što neće dozvoliti legalizaciju obejkata koji su na trasi ulice, i možda 5-10 metara bočno, zavisi kako u tekstu plana bude definisana zona građenja...
Zaista mi je zao kada procitam ocekivanja da ce ova magistralna saobracajnica omoguciti razvoj ovog kraja. Pa na koji nacin gospodo?! Mozda samo ukoliko imate njive tu, pa cete ih posle masno prodati i odseliti se u drugi deo grada. Pa ova saobracajnica ce samo zagusiti taj kraj, usmeriti novi saobracaj kroz JG i Vojvodjansku. Napraviti dodatne cepove kroz zemunsku koja je i sada vec katastrofalna, kao i JG kojoj su zutim trakama vec oduzeli trecinu kapaciteta za obicna vozila. Nadam se da ce me vreme demantovati, ali plasim se da ce kolone vozila koje vidjamo na gazeli poceti da vidjamo i u Zemunskoj, Tosinom bunaru i JG. Znam reci cete pa one su vec tu, ali to je nista u odnosu sta nas ceka. Kad se kod nas odluke donose bez ikakvog plana, vec samo prema burazersko ortackim interesima. Napraviti ovu saobracajnicu bez produzetka T6 i prosirivanja ulice od kruznog toka ka ledinama, kao i probijanja ulice kroz IMT je totalna ludost. Pa to i laik kao ja vidim, a kamoli strucnjaci kojima jento posao. Ali ko njih pita. Bitan je nacionalni stadion i parcele oko istoga.Istina Bežaninac. Videćemo kako će ovo teći, moram prvo da se dobro obavestim i posavetujem sa advokatom. Nepotrebna ulica koja će uništiti kvalitet života stanara, a naravno sa ciljem da se lepo napravi teren kumovskim "investitorima" da sagrade lepe zgradice od 10+ spratova.
Naša država nastavlja da dokazuje da je samo jedan veliki siledžija koji gleda da na svaki način uništi interes sopstvenih građana. Od projekta koji je treba da pomogne u razvoju tog kraja, do projekta koji će biti opšti fijasko. Tužno i bedno.
i da prva stvar koja se izgradi na prostoru IMT-a bude usključenje iz Jurija Gagarina u smeru prema Japanskoj/Evropskoj.
@Реља, како то семафору Гандијевој улици да се убрза за скретање у Гандијеву улицу ? У истој улици да скреће у исту улицу !Za početak, semafor u Gandijevoj u popdnevnom špicu može da se ubrza da dodatnom desnom trakom za sretanje desno u Gandijevu... i