Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Ako sam razumeo ovo nece biti produzetak JG nego nov put verovatno uz sam naspip paralelno. Ima velike praznine tamo i svega par nelegalnih kucica na toj poljani.
Mada meni licno deluje logicnije i jos praznije u nastavku JG. Ali videcemoe i ovo mi ne deluje kao istinito.

Moguće je da im trebaju uređene bici staze jer je to ono što se ceni u svetu, pa im treba i takva veza sa Ekspom. A bilo bi glupo da neki stranac sedne na bajs i da naleti na automobil.

Neću baš da komentarišem njihovu ideju da iko biciklom namenski krene na Ekspo i po suncu vozi 10-ak kilometara kroz ništa.

A koliko se sećam, oni su celo priobalje do Ostružničkog mosta preuzeli i doneli onaj leks specijalis, tako da mogu da grade šta hoće bez sve procedure.

Tako da ćemo dobiti verovatno put paralelan sa nasipom, a postojeći put na nasipu će neki dunsteri bez iskustva rada na nasipima samo da presvuku novim asfaltom.

Možemo samo da se nadamo da će sve te nove puteve, staze i pruge biti urađene pristojno - no sačekajmo par godina bez održavanja...

1750938948011.png

Vrh