Šta je novo?

Gradska magistralna saobraćajnica Novi Beograd - Surčin

Ako sam razumeo ovo nece biti produzetak JG nego nov put verovatno uz sam naspip paralelno. Ima velike praznine tamo i svega par nelegalnih kucica na toj poljani.
Mada meni licno deluje logicnije i jos praznije u nastavku JG. Ali videcemoe i ovo mi ne deluje kao istinito.

Moguće je da im trebaju uređene bici staze jer je to ono što se ceni u svetu, pa im treba i takva veza sa Ekspom. A bilo bi glupo da neki stranac sedne na bajs i da naleti na automobil.

Neću baš da komentarišem njihovu ideju da iko biciklom namenski krene na Ekspo i po suncu vozi 10-ak kilometara kroz ništa.

A koliko se sećam, oni su celo priobalje do Ostružničkog mosta preuzeli i doneli onaj leks specijalis, tako da mogu da grade šta hoće bez sve procedure.

Tako da ćemo dobiti verovatno put paralelan sa nasipom, a postojeći put na nasipu će neki dunsteri bez iskustva rada na nasipima samo da presvuku novim asfaltom.

Možemo samo da se nadamo da će sve te nove puteve, staze i pruge biti urađene pristojno - no sačekajmo par godina bez održavanja...

1750938948011.png

“Govoreći i o drugim proširenjima i denivelacijama ulica, Čučković je naveo da će biti proširenje kružnog toka kod Vojvođanske ulice i ulaska na sam auto-put Miloš Veliki zbog Međunarodne izložbe Ekspo koja će se održati 2027. godine u Beogradu, kao i da je planirano proširenje između Ledina i Novog Beograda.”

Bar pominju ovo ponovo. Nisu skoro.

Baš me zanima kako će da regulisati saobraćaj dok budu širili kružni tok. Prošli put kad su zatvorili zbog završetka obilaznice, nastao je haos. Cela Vinogradska preko kraja Ledina pa nazad na Bežanijsku kosu, nenormalna gužva. A tad nisu čak ni zatvorili ceo kružni tok.

Baš me zanima kako će da regulisati saobraćaj dok budu širili kružni tok. Prošli put kad su zatvorili zbog završetka obilaznice, nastao je haos. Cela Vinogradska preko kraja Ledina pa nazad na Bežanijsku kosu, nenormalna gužva. A tad nisu čak ni zatvorili ceo kružni tok.
Da su produžili Grčku do Surčinske i uradili produžetak JG, ne bi bilo nikakvih problema.To bi i bio neki normalan redosled aktivnosti.

Ovako će napraviti haos svakako da bi na kraju rekli da su eto uradili. Pogotovo što nije samo kružni tok nego će širiti i surduk ka Ledinama (bar tako tvrde)

Bolje da se postare i urade lakši deo posla, a ne da potencijalno zatvore ceo kružni tok i prošire ga. Lakši deo posla mislim na ono što je v0tk@men napisao i slažem se s tim, T6 i produžetak Grčke ulice.

Imam strah da će kasniti sa rokovima čim se krene sa širenjem kao sa Drajzerovom ulicom koja je posle skoro godinu dana urađena sa probijenim terminima.
Mislim da se čekalo sa završavanjem te ulice da bi se prebacili na ovaj deo.

Imam strah da će kasniti sa rokovima čim se krene sa širenjem kao sa Drajzerovom ulicom koja je posle skoro godinu dana urađena sa probijenim terminima.
Mislim da se čekalo sa završavanjem te ulice da bi se prebacili na ovaj deo.

Uh, iskreno se nadam da nije povezano. Osim probijanja rokova Drajzerova je na kraju urađena prilično loše (ima dosta komentara na temi). Ako ista ekipa bude radila ovde, bolje da ne rade uopšte.

Vrh