Ima li neko informaciju šta se to radi uz ovu saobraćajnicu?
Svaki dan vidim kako buše i betoniraju sa obe strane puta.
Pogledajte prilog 217125Pogledajte prilog 217126
U pitanju je izgradnja mostovske konstrukcije za prugu Zemun Polje-Nacionalni stadionIma li neko informaciju šta se to radi uz ovu saobraćajnicu?
То је у овом делу, означио сам са жутим кругом.Ima li neko informaciju šta se to radi uz ovu saobraćajnicu?
Пошто сам видео да има само тај један надвожњак у изградњи, како планирају да возови из НС иду до аеродрома? Никако?U pitanju je izgradnja mostovske konstrukcije za prugu Zemun Polje-Nacionalni stadion.
Највероватније је процењено да организовање директних токова ка аеродрому није ефикасно јер би то подело капацитет од Београда. Тиме би испаштали путници који путују у град, а којих је много више. Проблем је решен релативно фреквентним БГвозом на линији Београд-Земун Поље-Аеродром-Национални стадион где је омогућено преседање са новосадских возова на БГвоз (или у Земун пољу или на Новом Београду). Сматрам да је ово краткорочно и средњерочно океј компромис, али дугорочно би требало да се нађе решење опслуге аеродрома директним возовима из свих праваца (Суботица, Ужице, Ниш, Панчево)Пошто сам видео да има само тај један надвожњак у изградњи, како планирају да возови из НС иду до аеродрома? Никако?
Kada sam vozom putovao na rimski aerodrom Leonardo da Vinči morao sam da presedam kako bih uhvatio voz koji ide od Rima do aerodroma.
Mislim da je sasvim OK da tako bude i kod nas.
Nema šta, nego: ponovo smo dobili drugorazredno rešenje. Standardno za nas.
Kako misliš prolazni voz BG-NS preko Beograda?ali ono što je dobitna kombinacija za beogradski region, prolazne vozove BG-NS preko Beograda, ne.
Vidi, da nije Expoa ovo se ne bi ni pravilo.Da dodamo i da je to, kako smo čuli ovde, 'privremena pruga', a time je, onako u potpunosti, naša.
Da dodamo i da je to, kako smo čuli ovde, 'privremena pruga', a time je, onako u potpunosti, naša.
Preko aerodroma.Kako misliš prolazni voz BG-NS preko Beograda?
Jedino mi Amsterdam pada na pamet da je povezan direktnom linijom do drugih gradova.
Да, зато је то дугорочно решење. Међутим, оно је тренутно непотребноNe bi svaki voz tako išao. Ali, da, trebalo je račvati od Bežanije za pun efekat. Jbg.
Što je aerodrom veći, to je više povezan za železnicom. Tako je svuda.Jedino mi Amsterdam pada na pamet da je povezan direktnom linijom do drugih gradova.
Mali je to broj putnika koji bi koristio liniju NS-Aerodrom. Nije isplativo graditi prugu za par polazaka dnevno.
Železnička pruga Zemun Polje- Aerodrom-Expo