Prodjoh i ja novom magistralom i lepo je to, ali nesto me buni.
Zivim u Stepi na Vozdovcu, a inace sam iz GM i tamo mi zive roditelji i idem povremeno do njih.
Preko Topole sam stizao za sat i 30-35 min.
Kad su napravili autoput od Obrenovca, trebalo mi je sat i 30-35 min.
Onda su zavrsili deo od Surcina i treblo mi je sat i 30-35 min.
Kako zavrsavaju obilaznicu ka 1000 ruza, tako se i povecava guzva do 1000 ruza, pa mi treba sat i 30-35 min.
Mogu i preko autokomande, pa ka zagrebu do Dobanovaca, sto je najdalje i tuda mi treba sat i 30-35 min.
Sad su konacno zavrsili najblizi put (ako se ne ide kroz Umku i Baric) i sad mi vec treba samo sat i 30-35min.
Cak je svejedno da li cu preko Banjice i Teodora Drajzera pa preko mosta na Adi i Jurija Gagarina ili preko autokomande, Gazele pa da se iskljucim u Tosin bunar itd.
U povratku, ispred Obrenovca, navigacija mi je pokazala da je svejedno da li cu da se tu iskljucim ili do kraja Milosa Velikog. A posle u Surcinu je pisalo da je isto da idem levo, desno ili pravo. Na kruznom toku kod Vinogradske takodje svejedno da li pravo Vojvodjanskom ili I. Ribara, pa J. Gagarina. Kad sam bio pred autokomandom, mogao sam za isto vreme preko a. komande ili pravo, pa preko Dusanovca ili Medakovica.
Mislim da imam ukupno 30tak kombinacija i kad nema neke ozbiljnije guzve, sta god da odaberem, putovacu sat i 30-35 min.
Ako neko zna broj telefona Ginisa, nek mi javi, da ga zovem da upise u svoju knjigu ovaj rekord