To kontinuirani posao.Šta kažu informacije? Kad će da zakrpe rupe po postojećem kružnom?
Prema nekim mojim informacijama, do novonavedenog roka neće biti radova na kružnom toku, već će se novoizgrađena saobraćajnica uklopiti u postojeći. Radovi na kružnom toku će se obaviti naknadno.
Vise jw bilo retoricko pitanje. Jasno mi je to. Nego mi je jos zanimljiviji argument avgustom je slabiji saobracaj. Pa zar ovo nije veza na autoput, a kojim mesecima je najveca frekvencija putovanja. Da nije mozda tokom leta?! I sta ce onda, da skroz zatvore ovu magistralnu saobracajnicu dok rade kruzni tok? Naravno da je sve to nemoguce. Ako ga sada ne urade nece ga raditi dok se ne zavrsi krak ka JG.Zasto? Pa zato sto ne mogu da stignu za tri nedelje do kada je vodja naredio otvaranje. Nece se na pinku videti da nije veci i novi kruzni tok.
Ma najbolje je da urade linburga meseca. Tad nema saobraćaja u opšte.... Nego mi je jos zanimljiviji argument avgustom je slabiji saobracaj. Pa zar ovo nije veza na autoput, a kojim mesecima je najveca frekvencija putovanja. Da nije mozda tokom leta?! I sta ce onda, da skroz zatvore ovu magistralnu saobracajnicu dok rade kruzni tok? ..
Sta je ovaj covek hteo da kaze? Moze ds pojasni neko.Ma najbolje je da urade linburga meseca. Tad nema saobraćaja u opšte.
Bas tako. Sve kod nas prolazi.Kada vidim kako polako ležemo na rudu, više mi ne um pada: kakvi smo, malo nas jašu...
Linburga je nikadSta je ovaj covek hteo da kaze? Moze ds pojasni neko.