Гага
Professional
Бројање саобраћаја на кружном току и из свих праваца према њему, је било и током лета и јесени 2022.године.Blago nama ako oni sada broje saobracaj.
Бројање саобраћаја на кружном току и из свих праваца према њему, је било и током лета и јесени 2022.године.Blago nama ako oni sada broje saobracaj.
Ako je to ono što sam ja jutros video, to je rad na vodovodu. Iato sam se bio ponadao
Da li za to postoji neki automatski digitalni sistem koji je moguće privremeno instalirati? Ako da, da li je realno da u 2023. u Srbiji to i dalje radi broji čovek?Бројање саобраћаја на кружном току и из свих праваца према њему, је било и током лета и јесени 2022.године.
gomila takvih primera... npr. skoro cela dužina desne strane ustanicke od okretnice 31 do BKA je svakodnevno blokirana (što zbog kladionica, fast fudova, kafića...) znaci jedno 3 nervna sloma te čekaju dok se dočepaš BKAIsto kao picerija Bucko u Beogradskoj. Dokle ce vise da prave budale od ljudi i ostavljaju auta na putu... Slazem se sve.
Čist neki grad, uredni neki ljudi
Jbt ovde treba da zovu vojsku ili ove iz Vince da urade dekontaminaciju zemljista, kako neki ljudi zive...I sa gornje stranke konacno nema vise auto otpada. Sada se pripremaju da ruse radionicu.
Pogledajte prilog 153566
@MaRkOs Daj onu tvoju šemu preostalih objekata za rušenje ažuriranu, molim te! Ona verzija sa plavim kružićima!
Hardver postoji, na skoro svakoj raskrsnici na Novom Beogradu su postavljene kineske face detection kamere koje snimaju real time u visokoj rezoluciji. Softver za brojanje vozila može da se uradi za mesec dana, tehnološki nije neki zahtevan zadatak, siguran sam da bi to mogla i da uradi grupa studenata na bilo kojem tehničkom fakultetu u Srbiji za par meseci.Da li za to postoji neki automatski digitalni sistem koji je moguće privremeno instalirati? Ako da, da li je realno da u 2023. u Srbiji to i dalje radi broji čovek?
Evo sa zutim