to je bilo pre dve tri godine.I na sav ovaj haos da mi zatvore skroz kruzni tok,vazi
Па од те телевизије не можеш ништа друго да очекујеш него само злобу и завист.Na n1 jutros izvestaj o okretnici u nedeljka gvozdenovica i deponiji. Zakljucak romi nisi krivi, krivi su ljudi koji tu donose otpad (ma vazi). Na kraju su upleli srdjana aleksica i zlu vojsku republike srpske. Klasika,pored ovih sto hoce da rese problem neprijatelj nam ne treba
my pc screen resolution
I mene to interesuje... cimali su se sa eksproprijacijom ovoliko vreme, a tamo ka JG im zjapi prazan prostor.Шта кочи крак ка Јурија Гагарина?
Kafana od nacionalnog značaja.Шта кочи крак ка Јурија Гагарина?
I ona pecenjara malo pre Ledina,poznata svima koji vole pecenje u ovom kraju grada,se pre par godina preselila dva tri km nize ka Surčinu.Nego verovatno koci eksproprijacija jer je grad usporio strasno po tom pitanju.Ne znam zasto ako vec zure sa izgradnjom puta ali ista situacija je i na pocetku Vinogradske onih sest kuca.Nista nije zavrseno.Pa nije sveto mesto pa da ne može da se preseli na neku drugu lokaciju.
To je tacno,ali je poredjenje napravljeno cisto zbog cinjenice da bilo koji restoran ma koliko bio popularan,moze da se pomeri iz ovog ili onog razloga.A sto se tice eksproprijacije pa i tu ste u pravu evo iskljucili ljudima vodu 14.10 ujutru .Jedni kazu da je cevovod ukinut i ako su u pitanju legalni prikljucci i i dalje privatno vlasnistvo a drugi tvrde da je kvar i da se radi na otklanjanju evo treci dan i ako na sajtu Vodovoda nema info o bilo kakvom kvaru.Pri tom drzava koci zavrsetak eksproprijacije.Toliko o tomeEeee, pečenjara je drugo, tu su bila u igri dva privatna interesa i brzo se rešlio. Eksproprijacija se vrši u javnom interesu, što u praksi znači mnogo javašluka, neznanja, nerada, ošljarenja, nezaintereovanosti, tvrdičluka, ucena, inaćenja, a što ne pomenuti, i korupcije, zlouptorebe, krađe, i pritisaka na granici sa nasiljem...
Ту кафану држи неки бивши полицајац, а аутоперионицу тип сумњиве прошлости, све то иде под мач следеће године.Bilo je više priča da Staro ognjište drži neko ko ima jake veze.
Jer ako bi se produžio Juri Gagarin, taj restoran bi morao da se ruši.