relja
Professional
- Učlanjen(a)
- 13.12.2006.
- Pohvaljen
- 19.026
Sting da ih tužiNemoj neko da nije naučio tekst za sutra!Pogledajte prilog 157970
Sting da ih tužiNemoj neko da nije naučio tekst za sutra!Pogledajte prilog 157970
Gospon Aco mi ti se kunemo,Sting da ih tuži
Gospon Aco mi ti se kunemo,
Da sa tvoga puta ne skrenemo.
Izvinjavam se....
Evo i direktno sa terena
Staza ide do petlje Surčin, uz Miloš Veliki nema ni staze za bicikle niti trotoaraMoze li se sad biciklom od NBGD do Obrenovca ima li staza?
To ni meni nije jasno zašto su tu stavili, jedino ako planiraju da naprave neki putić do bloka 72 kako bi se moglo presedati na 89, onda ima logikeJeste videli sto bi rekao Aco Srbin strucnjake sto su obelezili stanicu za 602 kod semafora gde se ukljucuje levo iz Vinogradske na novu magistralu? Prostor daleko od svih objekata, potpuno nerealno gde su formirali stajaliste, nebezbedno i u cilju usporavanja saobracaja u skroz desnoj traci. Evo u zoni cisterne sa snimka
steta sto nema do ObrenovcaStaza ide do petlje Surčin, uz Miloš Veliki nema ni staze za bicikle niti trotoara
Stanica se zove Vinogradska /Ulaz/, a čak se ni ne nalazi u Vinogradskoj, valjalo bi da joj promene imeTu je kanal, ne vidim mogucnost za presedanje. Logicno je da bude kod poslednjih kuca u Vinogradskoj pre nego sto se ukljuci na novu magistralu, pa kod lidla. Nikakva potreba za tim stajalistem
Kod sajma.Zna li se na kraju zna kako će se zvati ovaj put?
Nije autoput 17Zna li se na kraju zna kako će se zvati ovaj put? Neće sigurno kada krenu da niču objekti adrese glasiti „Deonica Surčin - Novi Beograd 15” ili "Gradska Magistralna Saobraćajnica Surčin - Novi Beograd 17”.
To 15 i 17 sam stavio kao primer broja objektaNije autoput 17