Šta je novo?

Grad Morava

Bio sam skoro, jako lepo je ispalo
Cuprija je polako postala lepsa od Jagodina. Kontrast izmedju ovih radova u centru Cuprije i onih nedavnih u centru Jagodine je bas drastican, stoput lepse je ispalo ovo u Cupriji
Шта су радили у Јагодини? Не могу да нађем никакве слике...

Шта су радили у Јагодини? Не могу да нађем никакве слике...
Vidi stvarno, ni ja ne mogu neke bolje da nadjem, no evo
Ovaj deo je poplocan, evo u kom je stanju bio do skoro
Slika iz drugog ugla;
1000011922.jpg

Sad:
1000011924.jpg

1000011923.jpg

Nije lose, svakako bolje nego u kom je stanju bilo, ali mislim da je moglo bolje i da su u Cupriji imali u startu mnogo bolju ideju a i da su bolje izveli
Trebalo je da se poploca i dalje, od fontane pa do železničke, ceo taj potez, i oko crkve, gimnazije i parka da se uradi, kao jedna celina. Taj potez je ujedno i pesacka staza koja vodi od centra do železničke, nadam se da ce je urediti kad budu radili zeleznicku stanicu

Poslednja izmena:
Sem toga uredjena je glavna, sredjen kolovoz (mislim da su uradili vise nego samo presvlacenje) od ulaza u grad iz Ćuprije pa sve do centra, dodali su i stubice.
Rezultat tih stubica je da se sad svi parkiraju na sred saobracajne trake...
Najveca novina je kruzni tok u samom centru, raskrnica glavne i Vuka Karadžić. Meni ne smeta, mada ne znam da l je dobro resenje kruzni bas u centru
Jagodina generalno zadnjih nekoliko godina primenjuje kruzne tokove svuda, sto mislim da je odlicno. Ima ih sad na glavnoj u ulazu u grad i nesto pre izlaza iz grada, kod Slovenskog puta. Nadam se da ce u nekom trenutku da vidimo i jedan kod Ruskog groblja
Mogao bih mozda neki dan kad se vratim da slikam sta je sve novo, ima dosta

Vrh