Dragane, molim te "spusti loptu".Drugo- ne volim pretnje ni preko interneta, ni meni, ni ovom forumu ....ni sajtu.
Šta ti znači ovo "obice vam se o glavu" ? ....i ko si ti da to znaš?
Prvo, ne pretim nego pokusavam da u interesu opstanka i daljeg uspesnog rada ovog sajta objasnim neke stvari koje vi ne vidite. "...Obice vam se o glavu" znaci da je svaki otvoreni sukob sa gradskom upravom jalov napor, i da moze da rezultuje samo time sto ce sajt na ovaj ili onaj nacin pretrpeti stetu, a to svi mi koji ga pratimo ne zelimo. Bez ljutnje, ali i ti i velika vecina aktivnih clanova ovog foruma (uz neke izuzetke) imate relativno malo godina, zivotnog i poslovnog iskustva. I to je u redu, odlicno je sto oni koji i trebaju da budu puni kreativne energije to i jesu. Ali sta bi se dobilo pokretanjem takve inicijative? Nista. Samo ce se Beobulid eksponirati kao sajt koji "talasa" i koji ce time postati "neprijateljski" sajt za gradsku vlast, sto je, verujte mi, mnogo lose.
Prema tome, da jos jednom pojasnim - pogresno si protumacio moje reci, nije pretnja nego sasvim dobronamerna sugestija. Ako iko od srca podrzava ovaj sajt i rad ljudi koji ga prave, onda sam to ja. Raspitaj se malo kod Steve...
Posto me pitas ko sam ja da to znam, reci cu ti: ja sam covek koji radi izuzetno ozbiljan, odgovoran posao u medjunarodnoj organizaciji od cijih odluka zavisi mnogo i gde se greske ne prastaju. Takodje, to znam zato sto vise od 10 godina radim i svakodnevno saradjujem sa svim nivoima uprave, od lokalne samouprave do drzavnog vrha. Moj regularni radni dan podrazumeva 2-3 sastanka sa nekim od generalnih direktora vecine najvecih korporacija u zemlji i regionu, a vrlo cesto i u inostranstvu... Takodje, imao sam priliku da puno putujem i radim u inostranstvu, i tvrdim da je javna uprava svugde ista, samo je ova nasa na "duzem lancu" a strana najcesce na nesto kracem i vise kontrolisanom od strane javnosti i medija.. Prema tome, dozvolices da verovatno znam sta pricam kad dobronamerno skrecem paznju na moguce posledice po ovaj izuzetno kvalitetan i bitan sajt. Stoga, molim sve koji se osecaju prozvanim da moje sugestije ne shvataju licno, nego potpuno dobronamerno - sve sto pisem pisem zato sto mi je licno stalo da ovaj sajt napreduje i postane nacionalna referenca za projekte izgradnje, u sta sam ubedjen - ali to nece postati time sto ce u "ranoj mladosti" da udje u konflikt sa organima vlasti. To vam je kao u Casinu - kuca (Drzava) uvek dobija. Mozete se kladiti u to.