mekbejn":2i9xh3dq je napisao(la):
Pa jel to znači da se ovo spaja sa onim podvožnjakom? To bi bilo sjajno!
Мекбејн да, као што сам описао у постовима где сам поставио снимке са Бинг мапа, на предходној страни.
Пантограф":2i9xh3dq je napisao(la):
Сјајно! Осим "Икее", ми са Бежанијске косе 2 и 3 добијамо директну везу с аутопутем!
Пантографе, директна веза да, али са другом страном аутопута. Неће се правити улази-излази на аутопут, јер би било превише, а и скупо решење. Има сасвим доста улаза-излаза на аутопуту од петље "Бежанијска коса" па до рецимо Икарбуса. Али ко зна, можда промене пројекат и направе неку мању петљу, као код Хитне помоћи или код Икарбуса !
Нешто сам размишљао и о возилима Хитне помоћи. Колико ће пуно да значи возачима хитне да не морају више да иду на петљу "Бежанијска коса", кад хитно морају да превозе болеснике или настрадале у некој несрећи, до КБЦ "Бежанијска коса". Сад се пате, кад је загушење саобраћаја, а ту је често тако, на оном делу петље "Б. коса" који излази са петље на Студенстску улицу да би дошли до КБЦ-а. Људи хоће да пропусте возила хитне, али баш због загушења и прављења чепова не могу нигде да се склоне да пропусте Хитну. Ем мала пропусна моћ, ем уско скретање !
Овако кад ураде ову нову саобраћајницу, не само да ће скратити пут до КБЦ, него ће бити и много брже и пресудно за оне пацијенте који се налазе у возилу хитне.