Andjelka777 » Sre Apr 10, 2019 2:38 pm[/url]":1ii7eepi]
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=615384#p615384 je napisao(la):
nbg_011 » Sre Apr 10, 2019 3:19 pm[/url]":1ii7eepi]Zbog prirode posla pratim Beobuild forum, najvise stambenu novogradnju. Odlican sajt za dobijanje odredjenih informacija.
Svaka cast osnivacima ovog sajta!
Na forumu za svaku novogradnju ima pozitivnih i negativnih razmena misljenja, negativnih komentara, dobrih ideja ali i teskih gluposti... Kupci stanova u Gornjem Gradu su "pobednici". Toliko hejtera na jednom mestu da to nije normalno. Stvarno ne bi voleo da su mi ovakve komsije.
Od pocetka se negoduje oko svega: lose plocice, ruzna boja parketa (dok niste poceli da obilaze stanove), vrtic im smeta... Da li je buka oko stadiona.... sada oko klackalica...
Budite srecni sto ste imali priliku da kupite bilo kakvo parking mesto. Ne znam po kojim cenama ste placali ali cisto da znate trenutne cene parkinga u novogradnji u BG su OZBILJNO VISOKE (nenormalne)...
Preteran komentar, u svakom smislu.
Kao prvo, da nema tih ljudi koji kupuju stanove (čitaj: nas), investitori bi mogli da promene profesiju. Uvek, u svakom poslu, imate zahtevnije kupce, i kad kupuju cipele od 3.000 dianra, a ne stan od xy hiljada evra. I imate pravo da vam se ne sviđa sve što nije kao na renderu ili u ugovoru.
Ja se lično nisam bunila oko pločica/parketa, ali ovo za klackalicu jeste problem. I niko ne može da mi kaže da je isto ako ste gore ili dole, pošto gore ne morate da se saginjete i lupate glavom o plafon i možete da parkirate i viši auto. Pritom nije nam rečeno koja je visina i da ima uopšte razlike između gornjeg i donjeg mesta. Ovo nam je čak i preporučeno (sad je jasno zašto). A cena je ista??? To nema logike