unedfined je napisao(la):Izvinjavam se ako je već pitano. Ovde nači nema stanova manjih od dvosobnih?[/quote
Mislim da nema
Sent from my iPhone using Tapatalk
Fotke sam preuzeo, nisu moje. Mislim da su na prvoj lamela 5 i 6, a na drugoj 2 i 3Trecelice":1ex6pzv8 je napisao(la):Ovo bas lepo napreduje... koja je sad lamela iskopana (prva slika)? Ako nisam pogresio...
[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=512240#p512240:jofe7o5a je napisao(la):Gogiša » Pon Jan 29, 2018 9:00 pm[/url]":jofe7o5a]Fotke sam preuzeo, nisu moje. Mislim da su na prvoj lamela 5 i 6, a na drugoj 2 i 3Trecelice":jofe7o5a je napisao(la):Ovo bas lepo napreduje... koja je sad lamela iskopana (prva slika)? Ako nisam pogresio...
Nije sa foruma, na LinkedIn-u je neko stavio.žake":1dwx7wci je napisao(la):[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=512240#p512240 je napisao(la):Gogiša » Pon Jan 29, 2018 9:00 pm[/url]":1dwx7wci]Fotke sam preuzeo, nisu moje. Mislim da su na prvoj lamela 5 i 6, a na drugoj 2 i 3Trecelice":1dwx7wci je napisao(la):Ovo bas lepo napreduje... koja je sad lamela iskopana (prva slika)? Ako nisam pogresio...
Odakle ste preuzeli fotografije, sa kog foruma?
Mislim da si ti nesto pogresno cuo.unedfined":7u5s9bh5 je napisao(la):Kada će ovde biti gotovi prvi stanovi? Video sam neki datum "Januar 2020" ali mi to deluje neverovatno sporo za moderan tempo gradnje?
Ja se nadam da ce to biti gotovo ranije. Taj datum zvuci stvarno mnogo daleko.persida":3akv57ej je napisao(la):Mislim da si ti nesto pogresno cuo.unedfined":3akv57ej je napisao(la):Kada će ovde biti gotovi prvi stanovi? Video sam neki datum "Januar 2020" ali mi to deluje neverovatno sporo za moderan tempo gradnje?
Послато са SM-A300FU уз помоћ Тапатока
Onda bi bilo realno da zavrse sve na leto 2019. A nije mi ni jasno zasto lamele 4 5 i 6 grade sporije nego ostale. Pa nemogu lamele 1 2 3 i vec koju da usele ranije ili mozda mogu a ja nisam obavestena dobro?Trecelice":5pjf33z8 je napisao(la):Mislim da je tako predvidjeno ugovorom za ceo kompleks, a i da se ne bi placali kupcima penali... ako ih vreme posluzi, cini mi se da ce za otprilike godinu dana biti gotovo (mislim na prve tri lamele)
Da tako i ja mislim i tako je i usmeno receno. Posle su pocele price za sve kasnije rokove.Trecelice":ij053wt5 je napisao(la):Ja koliko se secam, krajnji rok za zavrsetak celog kompleksa je bio jun/jul 2019 u nacrtu predugovora...mozda gresim, nije mi sad pri ruci primerak...
31.12.2019 je krajnji rok za izgradnju a procenjuje se da ce tehnicki prijem objekta biti izvrsen u periodu od jula do avgusta 2019.persida":1admo64j je napisao(la):Da tako i ja mislim i tako je i usmeno receno. Posle su pocele price za sve kasnije rokove.Trecelice":1admo64j je napisao(la):Ja koliko se secam, krajnji rok za zavrsetak celog kompleksa je bio jun/jul 2019 u nacrtu predugovora...mozda gresim, nije mi sad pri ruci primerak...
Tako kaze nacrt predugovora.persida":1049gy5j je napisao(la):31.12.2019 je krajnji rok za izgradnju a procenjuje se da ce tehnicki prijem objekta biti izvrsen u periodu od jula do avgusta 2019.persida":1049gy5j je napisao(la):Da tako i ja mislim i tako je i usmeno receno. Posle su pocele price za sve kasnije rokove.Trecelice":1049gy5j je napisao(la):Ja koliko se secam, krajnji rok za zavrsetak celog kompleksa je bio jun/jul 2019 u nacrtu predugovora...mozda gresim, nije mi sad pri ruci primerak...