Šta je novo?

Glavna ulica (Zemun)

1726600607071.png

Nas treba neka Holandija, il Norveška, da okupira, i utera red. Sami, očigledno je, nikada nećemo urediti apsolutno ništa.

Tuga...

Zbog čega se koristi ovako krupan kamen u asfaltu. Ovo viđamo svugde na rekonstruisani ulicama po gradovima. Zar ne bi trebalo da se radi sa sitnijim granulacijom da bi asfalt bio kompaktniji?

Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока

Zbog čega se koristi ovako krupan kamen u asfaltu. Ovo viđamo svugde na rekonstruisani ulicama po gradovima. Zar ne bi trebalo da se radi sa sitnijim granulacijom da bi asfalt bio kompaktniji?

Послато са 23043RP34G помоћу Тапатока
sta mislis?

A da, bezveze i pitam. Pretpostavio sam đta je u pitanju.

Stepenice kao krenuli da sredjuju pa stali

IMG_4319.jpeg
IMG_4318.jpeg

Ikar se drži nekako uz povredu potkolenice

IMG_4323.jpeg
IMG_4322.jpeg
IMG_4321.jpeg
IMG_4324.jpeg

A nadležni dokazuju da ih zabole za zauzimanje pešačkih površina

IMG_4317.jpeg

Ne znam za vas, ali ja nikada ne držim u ruci ili u džepu staklenu ambalažu dok šetam nekom glavnom ulicom

Danas sam prosao pesaka i jako je prljava, upisana i musava vec Glavna. Ne mogu da verujem da ne mogu da organizuju jednom mesecno da nocu prodju sa onim vozilom sa cetkicama ispod. Dzaba sve, nismo mi za civilizaciju
Narod je prljav i nekulturan, a mi nemamo toliku radnu snagu da očisti grad. Em što je pola zaposleno preko stranke, em ih nema dovoljno. Zemun pogotovu prednjači po prljavštini i malograđanštini. To je Azija, a ne Evropa. Živim u Zemunu pa znam sve o njemu.

Vrh