Šta je novo?

Genex (Geneks kula)

20240908_132631.jpg

Brt beton brutalno Geneks

Kao što je neko najavio (ne uspevam da nađem post, izvinjavam se) Wolt se zaista uselio u Geneks. Međutim, nije baš onako kako smo se nadali i zamišljali, zapravo uopšte nisu u kuli već u garaži. Vibe nije baš kao neka međunarodna kompanija, više je kao "Trotter International Trading".
IMG_20241229_135043308.jpg

Koliko vidim to im nisu kancelarije, već Wolt Market: tzv. Dark Warehouse tj. magacin za isporuku za ovaj deo Beograda?

Sa rekonstrukcijom poslovne kule se potpuno stalo. Nema nikakvih radova preko dva meseca, ne znam da li zima može da bude izgovor za to s obzirom da su radovi mahom unutrašnji. Ishod svega je uništen plato od strane građevinskih mašina. Kad su se skupili i otišli ostavili su plato otvoren koji je dalje degradiran time što je pretvoren u parking. Nadam se da su srećni...

Ako hoćeš da to ostane plato, potrebno je da se traži da se ogradi. Jeste da je vizuelno glupo, ali većina ljudi samo tako shvata da neki prostor nije namenjen za kola, kombije, kamione...​

• Sviđa mi se
Reagovanja: Duk
ja sam i zaboravio kako je pre bilo ogradjeno, ali kontam da od kako je kupljen poslovni deo, da je tako krenulo
vise mi je ono fascinatno, nekom mozgu kome je prvo palo da se parkira, kako je to dobra ideja
i onda to posle vide drugi i rade kao i svi u nasem drustvo, nebitno da li je smece ispred stana, zgrade, i sta li vec ne...

Bila je jedna barijera/stubić na ključ ranije, da se otvori za hitne službe, selidbe itd.
Onda su otključali zbog poslovnih dela i njihovih kamiona i ljudi brže bolje da parkiraju ispred stana ako može.
Kad je bila kiša napravilo se i jezerce (pored bazena koji postoji) i tako sve sa onim đubretom i neodnešenim kršem izgleda jezivo.

Vrh