Hitachi
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 28.11.2020.
- Pohvaljen
- 6.163
Оволико простаклука и генерализовања у животу нисам прочитао. Нигде нисам написао да сам »комуњара« зато што се залажем да се заштити Добровићев Генералштаб, и обнови у изворном облику. Једини овде који је почео са етикетирањем у старту си ти, јер си се појавио ниоткуда и почео да пишеш глупости. Моја мајка и отац нису љубитељи комуњара, али се залажу да се зграда врати у пређашње стање. Твој проблем је што си написао десет коментара који немају везе с мозгом. Смешно је што си се ти увредио кад смо те прозвали и написао како смо те ми етикетирали, кад то није тачно. Први си почео. Научи да не нападаш друге и не трпаш људе у исти кош. Живот ће ти бити бољи кад будеш почео од ових ствари које сам навео. Породица моје мајке је двапут ратовала, и један члан је убијен од стране четника. Заклали су га на кућном прагу, и ти ћеш мене да називаш »комуњаром.« Како те није срамота? Образ ђон, а знање из историје нула! Ако се толико гнушаш »комуњара,« онда се сели са Новог Београда којег су »комуњаре« изградиле.@sutraw, @Hitachi
Ево одмах се нашле две увређене и уцвељене комуњаре, па кренуле са личним увредама и етикетирањем. Једино јадно, глупо и простачко је ваш ограничен ментални и још ограниченији интелектуални капацитет који вас онемогућава да прихватите различито мишљење од вашег. Да, за мене је то грдоба јер се стилски никако не уклапа у околину, као и због тога што је та иста грдоба наменски наручена да изгледом симболизује један од најбитнијих догађаја у измишљеној комуњарској историји којом нам испирају мозгове 80 година. Уосталом, и новинар из цитираног текста га је назвао мастодонт, што објективно и јесте.
Дакле, нико не пљује по Добровићу, човек је нацртао оно што је од њега тражено.
Ако кажете да не треба исправљати криве дрине, онда је најбоље да пустимо амере да нас ментално силују и да нам серу и пишају по достојанству по истом рецепту како су то комуњаре радиле после '45 са тековинама од пре њих. Битна разлика не постоји.
Две оштећене монументалне грађевине, које су имале апсолутно уклапање са околином, су уништене до темеља (уместо обнове), да би на њихово место дошле исто тако монументалне мастодонт-грдобе које имају апсолутно неуклапање са околином. И сада би то неко, сачувај ме и саклони, да обнови??? По ком моралном основу, ако ништа друго? А да, комуњаре морала немају. Као уосталом ни било који други окупатор, па тако ни амерички. Све је то иста мантра, не знам шта вам није јасно.
Да ли ти је и Милоје Павловић којег су нацисти убили »комуњара?« Верујем да јесте. Ово су биле његове последње речи пре него што је убијен.
Ако се ичег гнушам на овом свету, то је трпање људи у исти кош. Не ради то више.
Poslednja izmena: