Već su otvorili Dražin muzej,
Imajući u vidu da su i amerikanci podržavali tu opciju, možda ovde otvore makar neki paviljon uz najavljeni memorijalni centar...
Već su otvorili Dražin muzej,
Pa neće valjda proamerički mediji da budu protiv američkog projekta.
Biće Walmart ili Sam's Clubjel ce u prizemlju biti maxi?
A tako je nasto kuću za generalastab ...Danas me sin od 7 godina pita da mu upalim sketchup, hoće da projektuje zgrade. I ja mu dam da se igra i odoh malo da odmorim u sobu.
Kad ono kad sam se vratio imam šta da vidim
Pogledajte prilog 194455
Kako je lepo biti taj smrt svima lik koji samo likuje. Zato smo tu i gde smo jer kada se neko pobuni protiv ovog ludila dobar deo ljudi se nađe da smatra i da traži razlog da ne podrži. To deli naše društvo od drugih društava gde neke stvari prosto ne mogu da prođu. Zato i svako društvo ima vlast po svojoj meri, pa tako i Srbija. Ako vam je dobro, onda ništa.То је остало као меморијал нашег пораза но, како је временом постао меморијал НАТО злочина и највећа туристичка атракција за западне туристе Жвалави је то прекрио патриотском цирадом а остатак уклонио.
Ако Амери изграде ове куле биће то меморијал наше недостојности и робовања. Зато нагињем више ка томе да се те куле српске понизности и изграде. Ово друштво то апсолутно заслужује. И Левица и десница, и квази-демократе и квази-патриоте...Сви су предано радили да дођемо до овога сада.
Шта да подржим?!Kako je lepo biti taj smrt svima lik koji samo likuje. Zato smo tu i gde smo jer kada se neko pobuni protiv ovog ludila dobar deo ljudi se nađe da smatra i da traži razlog da ne podrži. To deli naše društvo od drugih društava gde neke stvari prosto ne mogu da prođu. Zato i svako društvo ima vlast po svojoj meri, pa tako i Srbija. Ako vam je dobro, onda ništa.
Ја сам за то да се врати првобитни изглед, да се трагови нечовјешта и једних и других избришу:Ako Gangulica već vraća staru fontanu na trgu,vraća prvobitno ime Areni,pa još i Broza vraća u prvobitni zavičaj,šta mu smeta da generaštabu vrati prvobitni izgled???
Da, trebalo je da ostane Sloba i da Srbija postane (još gora) Severna Koreja Evrope.мислим да је Делија у фазону: бирали сте, ето вам
Боље Лидл урбан концепт.jel ce u prizemlju biti maxi?