Šta je novo?

Fruškogorski koridor

Slike od pre godinu dana, valda su napredovali.
1000001829.jpg

1000001833.jpg

Poslednja izmena:
Vucic je spomenuo "vinski" put. To je put o kojem sam pisao. Rekao je da je dug 6 kilometara i da ih je puno kostao, 8 miliona eura. (bice opremljen svom mogucom infrastrukturom i pesackom i bici stazom) Ako sam dobro cuo predsednik opstine Irig na snimku je rekao da ce imati i posebno LED osvetljenje. To je od Iriga do Vrdnika i krenuce uskoro da se radi, planiraju da Irig bude "vinska prestonica", a taj put je centar te price.

Izgleda mi kao ogromna greška što Žeželjev most ima samo dve trake. Kad se proširi i spoji Venizelosova i Bulevar Jaše Tomića imaćemo bulevar od Detelinare do mosta, a na keju već imamo četiri trake. I sve to, dakle osam traka u budućnosti, dolazi do mosta sa samo dve. A mogao je da bude glavna veza NSa i Petrovaradina.

deoba parcela panoramski put.jpg

Izvrseno je trasiranje tj. parcelisanje za Panroamski put koji ce povezivati Fruskogorski koridor sa Vrdnikom (zutim obelezeno kuda ide put). Na geosrbija se vidi lepo. Jos nije zavrsena eksproprijacija, ali stiglo je obavestenje vlasnicima parcela. Verovatno ce uskoro da se zavrsi ekproprijacija tj. kupovina od vlasnika jer je vec proslo na katastru trasiranje.

Vrh