Šta je novo?

Fotografije vozila Javnog Prevoza u Beogradu

Anadolu isuzu citiport 12 (2021)
Linija 89 Blok 72 - Vidikovac
GB П26208
Prevoznik: Knežević trans
Jedan od boljih turskih autobusa u javnom prevozu i posle 4 godine rada, nadam se da će se održavati i da će što duže voziti u Beogradu.
Otokar lošiji kvalitet, kao i guleryuz cobre. Klima odlična u ovom primerku.

1000016313.jpg

1000016310.jpg

1000016308.jpg
1000016307.jpg

Прљави као у свињцу и растрешени. Кнежевић је заборавио како изгледа одржавање након што их је купио, а о одржавању полазака на 55 и 89 боље и да не причам.

Ovaj P26208 (56) je bolji od prosečnog isuzu kod Kneževića. Nije svinjac unutra, naravno video sam mnogo gore isuzu primerke . Sedišta na mestu, nisu oštećena, malo su neki delovi izgrebani, ne bih rekao katastrofa.
A i stoji ovo Djole tvoja poruka i slažem se da su zaboravili na održavanje. Mada kako se drži anadolu još uvek dobri su i donekle kvalitetni. Zamišljam tek cobre ili akia da su kupovali pre 4 godine umesto isuzu, još gore bi bilo.
Rad linije 89 je gori i tu nema sumnje, nego kad je GSP radio. Slali su se i zglobovi pre. Uprkos znatnim pojačanjima broja autobusa na liniji ima vozića i problema u radu. 55 je od potpune privatizacije 2016. loše funkcionisao. Sad još gore.
Gde bi Knežević radio i gde ne bi više me briga. Pa i Lui travel.
Za sve je glupo zoniranje 1 2 3 4 krivo.
Da je Knežević trebao negde raditi eventualno na više manjih linija. Sekretarijat mora da kažnjava nepoštene prakse, ali boli ih patka.

Dok se ne sredi pruga od Cvetka do Ustaničke, neće ga linije 5, 6, 7 i 14 videti.​

Pa rekoše da ne može dok se ne sredi pruga.​
I nije ih bilo uopšte do pre nekoliko dana.
Možda je to samo bila priča za javnost, jer me ne bi čudilo da su postojale deonice ka Ustaničkoj za koje su mislili da ne može da prođe ili ima drugih poteškoća, pa je testom ustanovljeno da mogu.
Ovo je samo neka moja teorija jer sve vreme pratim koliko je problema bilo otkad su izašli na ulice, tako da ništa ne isključujem.

Vrh