70412 и он је упао као замена за 70369, ни њега вероватно сутра неће бити на линији.Upravo viđen i crveni otokar na 307. Nisam video garažni.
70412 и он је упао као замена за 70369, ни њега вероватно сутра неће бити на линији.Upravo viđen i crveni otokar na 307. Nisam video garažni.
Ja se upravo vozio sa Perom, bus ide kao metak i jako je čvrst, rupe ne oseća i pod punim gasom. Conecto sasvim solidan i mekši je od Cobre na rupama, takođe ne škripe toliko paneli, a klima rastura da se smrznešUpravo viđen i crveni otokar na 307. Nisam video garažni.
Пера га вози не жали, пролетео је поред мене као лудак. Колико га је овај у првој смени мазио толико му је Пера извадио душу у другој смени.Ja se upravo vozio sa Perom, bus ide kao metak i jako je čvrst, rupe ne oseća i pod punim gasom. Conecto sasvim solidan i mekši je od Cobre na rupama, takođe ne škripe toliko paneli, a klima rastura da se smrzneš
Ma veruj mi, Otokar to ne oseća, nije kao Cobra da se raspada kad pređe preko rupe, još bus prima gas ludilo. Ovaj vozač koji vozi Conecta ga baš mazi i vozi lagano.Пера га вози не жали, пролетео је поред мене као лудак. Колико га је овај у првој смени мазио толико му је Пера извадио душу у другој смени.
Тај возач који вози конекта је прешао из Саге у Стрелу, чуди ме да га вози полако, обично воли да га да по гасу, а од скоро је он на Винчи.Ovaj vozač koji vozi Conecta ga baš mazi i vozi lagano.
Danas na liniji Otokari 70411 i 7041270412 и он је упао као замена за 70369, ни њега вероватно сутра неће бити на линији.
Super, čuvajte uši. Najveća šklopocija od svih Turaka.Docekali konacno
Pogledajte prilog 250305
Već ga danas nema na liniji.Super, čuvajte uši. Najveća šklopocija od svih Turaka.
Једина резерва од конекта у погону Кумодраж.Već ga danas nema na liniji.