plazacicmilos
Higher intermediate
- Učlanjen(a)
- 13.06.2019.
- Pohvaljen
- 2.112
Gde su im garažni brojevi na zadnjoj i prednjoj steni?Pogledajte prilog 214338
Два Отокара Стрелина на линији 45 у Земуну
Gde su im garažni brojevi na zadnjoj i prednjoj steni?Pogledajte prilog 214338
Два Отокара Стрелина на линији 45 у Земуну
Немој ме држиш за реч, али мислим да имају бочно код врата. Свакако још треба да се тапацирају седишта на овим аутобусима, па ће вероватно и то решити.Gde su im garažni brojevi na zadnjoj i prednjoj steni?
Malopre sam šetao oko autobusa i tražio gbr jer sam pisao prijavu. Jedino ako su zalepili crno na crno. No, hajde da ne idemo u offtopic više.Svi Strelini Otokari imaju garažne brojeve sa svih strana. Verovatno zbog očajnog kavliteta slike a i sunca se crni gb ne vide na slici. Hoće to u teksturi slike da pojede takve detalje.
Nisi ispratio temu. Farbaju se sva vozila mlađa od dve godine, nevezano za vlasnika. Takođe, BKK nije gradski prevoznik, već agencija koja organizuje prevoz (kao naš SJP - bgprevoz). Kao što kod nas autobusi imaju grb grada, kod njih imaju BKK logo. BKV je prevoznik u vlasništvu grada, i on isto ima svoj logo pored BKK logoa.Po meni lepo stoji ova plava Conectima al idalje ne razumem cemu potreba da se razlikuju vozila privatnika i GSP-a. U Budimpesti je nemoguce razlikovati privatnike i njihov BKK (Manovi koje je kupila Arriva cak imaju BKK logo kao gradski).
Na 26 su Kosmaj, Karaburma i NBG za sadaJel to Kosmajev bus na 26?
Molim te da ili stavljaš slike u spojler ili da koristiš adekvatnu temu Fotografije vozila javnog prevoza u Beogradu. Nije nam svima cilj da gledamo slike i radije bismo da čitamo diskusiju i razmenjujemo informacije. Hvala na razumevanju.