Šta je novo?

Forumski kviz

Могу се похвалити и још неким топонимима из извештаја о водостању (Корнојбург), или посетама Естергому (који има ретко спектакуларан замак), Видину (који има спектакуларну тврђаву), или, пак, Бачком новом селу (које нема апсолутно ништа спектакуларно).

Но, кад покушам из своје куће да се спустим до Дунава, не могу никако. Јуче пробао, и опет фејл.

Da li je Lids drugoligaš, slabo pratim premijer ligu poslednje vreme? I njega sam ispustio.
Viduka, Smit, Bati i naravno Lukas Radebe sto je dao gol Partizanu u sedecem polozaju u Holandiji. Salu na stranu, tavore uglavnom u drugoj ligi.
Jedino serif iz Notingema se vraca na staze stare slave, ako zadrze koncentraciju ulaze u LS sled.sezone :)

Ево занимљивог (барем ми се тако чини) питања: шта је разлог моје јучерашње немогућности да се спустим до Дунава из своје куће?

Viduka, Smit, Bati i naravno Lukas Radebe sto je dao gol Partizanu u sedecem polozaju u Holandiji. Salu na stranu, tavore uglavnom u drugoj ligi.
Jedino serif iz Notingema se vraca na staze stare slave, ako zadrze koncentraciju ulaze u LS sled.sezone :)
A Džimi Flojd, Li Bojer, Hari Kjuel, Halandov ćale... Mnogo gotivna ekipa bila.

Ево занимљивог (барем ми се тако чини) питања: шта је разлог моје јучерашње немогућности да се спустим до Дунава из своје куће?
Тачан одговор представља један слободно шетајући стафорд у једном дворишту, са широм отвореном капијом. Нека пита ко наиђе.

Vrh