Šta je novo?

Forumski kviz

Да се допуним, првобитно сам мислио да тражиш право име извођача:

Принц (Стефан Здравковић) - Мила.

Фан фект, прошле године приђох човеку и замолих га за селфи, што је он радо и учинио. Сада, када му дежурна естрадна ботина продуцира глас за Ојросонг, посељачујући и похрватљујући га, не бих ни у лудилу.

Poslednja izmena:
Фан фект, прошле године приђох човеку и замолих га за селфи
wow-weird.webp

🤣

Siguran sam da kapiram 😉 Ili cu bar za desetak godina 😉

Тако је, изволи даље, и појасни по чему је био познат. :)

Rusko-srpski tv iscelitelj, prevarant prve klase, jedna od mnogih posasti koja je 90-ih iskoristila prostor i zauvek zatupela ovaj narod i okrenula ga nadrilekarstvu

Navodno su njegove fotografije imale moc, pa su se delile uz novine. Kao i mnogi, izbegao je sudjenje i zabegao za Rusiju

Pitanje: nabrojte 5 najmnogoljudnijih gradova evropskog kontinenta koji pocinju na slovo "L"

Da probamo: UK - Liverpul, Francuska Lion, Nemačka Lajpcig, Ukraina Lviv i Lugansk,

To mi za sad palo na pamet, pretpostvljam da ima i većih. Mislim da je lijež manji od ovih, mada su i Lajpcig i Lugansk nešto tipa Novog Sada, ne mnogo veći.

Edit: Nadam se da pod ovim "kontitentom" obuhvataš i pripadujuća ostrva inače ispada Liverpul.

Лондон, Лион, Ливерпул, Лисабон, Лвов?
Ako gledamo metro oblasti, pogodio si 4/5, Lvov je promasaj, trazi se peti grad

Ako gledamo strogo gradske sredine, paradox je pogodio iz dva posta, u prvom Lajpcig, Lion i Lvov, pa se dopunio sa Londonom i Lodjem

Moja greska je sto nisam definisao koju od ove dve kategorije sam trazio. Ako se Goje dopuni sa petim, bice nereseno, pa se dogovorite ko pita dalje

Grad koji se trazi nije pomenut, fudbalski klub mu je trenutno drugoligas

Ма, улетећу ја постављао је Гоје већ данас питање и настављам у истом ритму.

Набројте барем 8 од 10 најмногољуднијих градова на обали Дунава.

Беч, Будимпешта, Београд, Линц, Братислава, Нови Сад, Видин, Пасау, Дунаујварош, Смедерево, Русе. Ваљда ту има тих осам.

Веровао или не нема, имаш само 6 а то су 4 Х "Б" + НС + Линц. Барем према википедији.
Русе је 12ти а остали наведени су испод 15тог места

Одмах сам се сетио и Регенсбурга и Браиле, по извештајима о водостањима.

Tako je to su 8i i 9i po veličini, pri čemu je Regensburg najveći Nemači a Braila drugi Rumunski. To je već 8 što je dovoljno, a inače tu su još jedan Rumunski i jedan Nemački. Galati je najveći Rumunski Dunavski grad a 6ti ukupno, dok je Ingolštat drugi Nemački a 10ti ukupno.

Dakle ipak Goje postavlja pitanje :)

Edit: Ja bi bez Vikipedije u najboljem slučaju pogodio 7 a verovatnije 6 ili 5. Vodostanje slabo pratim :)

Vrh