Šta je novo?

Forumski kviz

Ako računamo i Englesku, rekao bih
London -Frankfurt ili možda Frankfurt -Istanbul ako racunamo i Tursku kao deo Evrope.

Naravno da racunamo i doskorasnju clanicu EU, a i tridesetogodisnjeg kandidata za clanstvo u EU kao evropske drzave... nisi pogodio.

Zar ne postoji brzi voz Amsterdam - London? Po meni je suludo leteti na tim destinacijama ako već postoji brže i komfornije rešenje.

Ali i zelenije 😇
Sad verovatno ima dosta low cost avio opcija koje su super jeftine. Mada, i voz može biti jeftin ako se kupi dovoljno unapred, ali je to opet komplikacija.

Zar ne postoji brzi voz Amsterdam - London? Po meni je suludo leteti na tim destinacijama ako već postoji brže i komfornije rešenje.
Naravno da postoji, samo je bio godinu dana pod rekonstrukcijom do pre neki dan. Planira se povecanje broja polazaka kako vreme bude odmicalo. Inace, mislim da je pre 5-6 godina London-Ams bila najfrekventnija avio linija u Evropi

Nek pita ko ima pitanje

To smo već imali Njujork- Singapur (ako pitaš za putničku bez presedanja).

јесте. тачније Париз Шарл де Гол - Реунион Ролан Гарос. имаш част

једна занимљива чињеница, од топ 5 најдужих домаћих летова, 4 се налазе у Француској, 3 између Реиниона и метрополитена (Марсеј, Орли и ШДГ) и један између Мајота и ШДГ-а

Vrh