Šta je novo?

Forumski kviz

Ferenc sigurno ima neke veze sa Franc.

Kako sad Goje može da kaže za Bence da nema veze sa Ben, Benjamin? Zato kažem, mora dosta dobro da zna mađarski za takvo pitanje.

Noki.. ako je Bence - Branko... onda je Bela Hunjadi - Sibinjanin Janko... 😅😅😅

Bela mi dođe jedino autentično...

Ono Gergely kao Đorđe

Гугл за Бенце каже да је од латинског vincere - дакле Викентије. Денек - грч. Дионис.

Признајем Белу (разбибрига), Арпада и Атилу (север), и Имре (центарфор)

@Noki
Sumnjiv je Goje.. sigurno mu je deda ili baba Madjar :) kao moj pra pra deda (direktan potomak) Benjamin Kalaj... ali ja madjarski ne divanim, mozda par reci znam poput yo napot kivanok

Bence dakle Vićentije Vinko, a možda je i Viktoru Orbanu nadimak Bence. 🙂 nekako i zvuči kao da tepaš

Arpad Sterbik, golman, popularni "Vojvoda". Znaci fali jos 1 ime da bude kompletirano :)

Kog Cabu, Siladjija ili onog placenog ubicu Der-a iz okoline Subaje? 😅

Ja dajem predlog - Gyula kao Mester odbojkas...

Геза?

Делује ми логично одговор тражити међу именима владара из прошлости али ни ту ми не пада на памет ништа аутентично осим Арапда, Атиле и Гезе

Geza je Jezdimir kao Jezdimir Vasiljević. 🙂

Zašto pamtiš sva ta imena Centarfore... Zanimljivu memoriju imaš... Jako sam jako loš sa imenima...

Silađija znam, ubicu ne

Balint (Pastor) iz Stranke vojvodjanskih madjara
Vec sam nakrcao preko 20 djarma imena

@Noki
U srednjoj skoli sam u odeljenju bio apsolutni sampion kad igramo Vesala na tabli i sa profesorkom... imam milion varijacija/kombinacija/ideja i brzo razmisljam...

@Noki slobodno postavi, meni nista ne pada na pamet
Razmisljao sam mozda isto ovo za imena, al romska, mada ne znam da l im ijedno izvorno ime ostalo, ja nijedno ne znam, tako da nista

Косоном сипен.

Који турцизам се употребљава као синоним за "="

Možda taman 🙂

Mislim ne znam šta tačno znači taman na turskom.. al znam da isto izgovaraju

Vrh