Šta je novo?

Forumski kviz

Е, јбг, од таквих данских дуета знам само Розенкранца и Гилденстерна.

Могао бих да се опкладим да сви знате песму која се тражи 😄

Неки норвешки панк бенд снимио је обраде неких наших песама, шведски Сабатон има песму посвећену Милунки Савић али ова двојица су 100% Данци. Вероватно нису сасвим сигурни где је Косово али опет имају неке везе са њим иако тога вероватно нису ни свесни.

Неки норвешки панк бенд снимио је обраде неких наших песама, шведски Сабатон има песму посвећену Милунки Савић али ова двојица су 100% Данци. Вероватно нису сасвим сигурни где је Косово али опет имају неке везе са њим иако тога вероватно нису ни свесни.
Знам за мајора Гавриловића али нисам знао за Милунку. Што се тиче Данаца са дна каце, мрка капа.

Али, какве везе имају бугарска и српска певаљка са овим? И са оним тужним звонима у срцу... Косовом?

Марти Савић је уз ове бубњеве срце лупало ко невреме пред зору
док су Преслави звонила најтужнија звона

😄

Poslednja izmena:
Nabrojati tri drzave koje se skoro isto zovu i priznate su u UN. Dve se granice medjusobmo, treca ne.

Ajmo lako pitanje posle duzeg mozganja :)

Која су то три главна града Јужноафричке републике, ако знамо да Понајвећи град Јоханесбург, није мед' њима?

Znam jedino za Mangaung (Bloemfontein), Durban i Kejptaun. A dal su glavni... ko ce ih znati :)

Браво, брзи сте. Ноки је допунио, али Центарфор је дао компликованији део одговора.

Koja drzava se zove po reci/jezeru koja protice kroz istu? Priznata u UN :) ajd da vas vidim momci

Има и Нигер, по реци такође.

Затим Танзанија (језеро Тангањика и Занзибар).

И, језеро Чад, дабоме.

Vrh