Šta je novo?

Forumski kviz

Nekad sam čuo od nekoga jedanestica ili trinaestica, to im je redovan dnevni odmor valjda, ovo ostalo nisam cuo. Da nisi rekao da su sati u pitanju, nikad se ne bih setio.

Neka postavi ko ima spremno pitanje.

Предлажем аутору питања да дозволи гуглање, јер неће много помоћи.
Дозвољено је увек када питам, пре него што сам поставио питање гуглао сам да се уверим да гугл неће помоћи 😄

Дозвољено је увек када питам, пре него што сам поставио питање гуглао сам да се уверим да гугл неће помоћи 😄
а другар чет џи пи ти:
1729172457663.png

Зато имам једно питање за љубитеље тривије и историје за које мислим да неће помоћи ни чет џи пи ти 😌

Чекајте људи, био сам први, за само који секунд, али ипак... немојте прекореда. :grand:

Чекајте људи, био сам први, за само који секунд, али ипак... немојте прекореда. :grand:
Мошда су људи укапирали да си заиста изгубљен а не да алудираш на серију. :)

Хвала на пажњи. :) Знам ја добро шта сте ви сви мислили. :grand:

Али ја мислим да квиз треба да се врати на своје корене.

путер кексићи.
трава.
трешња.
пита.
пица.
чај.
кафа.
пиво.
лишај.
Ћ!

Poslednja izmena:
Прва асоцијација која ми се јавља је Холандија што вероватно нема везе са тачним одговором.

неке од ових ствари ме асоцирају на Данску, неке на Енглеску, неке на Италију, неке на Србију. тако да, представу немам

Ветрењача?
Данска и Холандија познате су по ветрењачама, она се налази на кутији путер кекса а брашно за питу и пицу добијало се и из ветрењача.

То, то Џони, почетак обећава.

Шведска? или Норвешка

Ветрењача?
Данска и Холандија познате су по ветрењачама, она се налази на кутији путер кекса а брашно за питу и пицу добијало се и из ветрењача.

то је Фиделника

Ма чекајте људи, скренули сте с доброг пута.

Одговор ће нас вратити коренима квиза, само се држите формата, и вратите се на Џонијев низ.

Постоје само два изузетка код моје омиљене хипстер комбинације

Poslednja izmena:
Vrh