Šta je novo?

Forumski kviz

Тражимо локацију овог еминентног локала, својевременено прилично популарног у времену раног интернета
1003462888.jpg
1003462890.jpg

Поред лендмарка фризерског салона Мадона Ноулс локација је позната и као дом кафе бара Еско-бар.

Poslednja izmena:
Пре бих рекао да је реч о томе да је окупатор након првог покушаја схватио да је забрана ћирилице контрапродуктивна.

Našao je zajednički imenilac sa onima koji vuku na desno. Hteo je da se dodvori običnom narodu da im je tobože prijatelj, da je nacional socijalizam naklonjen običnom svetu, da štiti interese obicnog Srbina seljaka, građanina. Vise je razloga.

Jel to u Somboru legendarni salon ili bliže Beogradu?

Није ни СО ни БГ али на неки начин и те како има везе и са једним и са другим 🙂

Vidi se da je neka ravnica i slabo urbanizovano. Izgleda kao legendarni frizerski salon u lokalnim okvirima, recimo u Sivcu pored Sombora.

Neko mi reče da je Sivac najveće selo u Srbiji? Možda me je slagao al bilo bi dobro kao kviz pitanje ako je tačno. Možda ti znaš pošto si ~odatle... jel to zabluda ili najveće selo u Srbiji.

На добром си трагу и у једном и у другом случају.
Након што је шездесетих година изгубио статус општине Сивац је доста дуго био највеће село, међутим, претекли су га тако да је сада на другом или трећем месту топ листе.
Место које се тражи је много шире познато и по једном члану породице који изузетно много особа редовно посећује.

Јесте највеће село али је у близини Сремске Митровице.
Ми тражимо нешто северније, на путу такорећи.
Место где је згодно стати ако се људима једе нешто слатко.

Poslednja izmena:
И дисконт Јафе 🙂
Тако је. Изволи.

Znači član porodice ja Jaffa cakes. Ja pomislio neki pas koji obilazi komšije...

Vrh