Šta je novo?

Forumski kviz

Беки је дао скоро комплетан одговор, а Штекс комплетан. PAN је у пракси лична мрежа (нпр. bluetooth), LAN је локална мрежа нпр. на послу, и може бити и WLAN (wifi), a WWAN је конекција ка интернету преко мобилног оператера (углавном 4Г).

Беки је дао скоро комплетан одговор, а Штекс комплетан. PAN је у пракси лична мрежа (нпр. bluetooth), LAN је локална мрежа нпр. на послу, и може бити и WLAN (wifi), a WWAN је конекција ка интернету преко мобилног оператера (углавном 4Г).
ovo su samo tri od gomile mreža po klasifikaciji. Sad ni sam ne znam napamet šta je koja, moram da konsultujem udžbenik :D

Питање је више из живота, него из уџбеника... :)

Računarska elektronika mi je zanimanje, moram ponešto i da znam.

Elem, jedno muzičko.

Kako se zove prvi, originalni pevač Deep Purple?

Род Еванс, прсо сам! Опрости, испало је случајно.

Е па онда имам питање низ длаку:

Како се зове гитариста Дип парпла, из деведесетих, па све до скоро? металац и ложана, али некако фино испало и с њим.

Ajmo onda dalje sa rok gitaristima. Kako se zvao Ozijev gitarista, omiljen među fanovima, koji je nažalost mlad poginuo u avionskoj nesreći?

Tako je :) I najbolja verzija ove pesme iako je Ozi standardno pomešao stihove 😁

знам да је странац, али не знам како се зове. Точак је урадио текст на српском

ево оригинала, да наставимо са квизом. узео сам да слушам песму јуче, па ми је искочио и оригинал на ЈуТјубу:

у питању је Стив Елис. следећи ко поставља питање, нека пита неко савременије, а не из нафталина да се ваде питања

Ево: Ко пева 17. маја у београдском објекту који је управо променио име?

Vrh