Šta je novo?

Forumski kviz

63 и 8, и лаку ноћ.

Ако је тачно, нека Ноки посрави следеће, јер ће ускоро да устане. :)

Taj rok se kod žena postepeno pomera da bi se izjednačio sa muškarcima za nekih par godina. 🙂

Zahvaljujem Goje, ali nek postavi pitanje Beki kako bi se manje zadržavao na temi Izbori i time nam svima uvećao šanse da za par meseci barem oslobodimo studio B...

Ja odoh da doručkujem. 🙂

Kad neko spomene Babe... ja se setim ove svetske poznate i botoksirane ko Putin. :) i njenog mladog servisera.

Kao i pesme "Piksla od kristala" koju je moj drug pisao na papiru negde krajem 2000. :)

Was ist die naechste frage? Ich warte sehr lang :)
Screenshot_20240305-110315_Chrome.jpg

Sledeće pitanje-šta je zajedničko Centarforu ovdašnjem i Makronu francuskome?

Taj rok se kod žena postepeno pomera da bi se izjednačio sa muškarcima za nekih par godina. 🙂

Zahvaljujem Goje, ali nek postavi pitanje Beki kako bi se manje zadržavao na temi Izbori i time nam svima uvećao šanse da za par meseci barem oslobodimo studio B...

Ja odoh da doručkujem. 🙂
Kad smo kod Studija B, šta je Nemanja Kojić Kojot najavio Ivon da će da radi za doček Nove 2011. godine?

Kojot ... bio veoma popularan pocetkom 2000 tih medju ljubiteljima regea na potezu od Slavije do Kalenica pijace.

Како су они квалитетно прашили још пре 2000. То је био пун пакет: квалитетни текстови, виртуозност, аутентичан израз, силна енергија, јаки живи наступи, ма СВЕ. А што се питања тиче, класична Бекијева коска.

Gledao sam uživo na Studiju B, to je bio šou.

Ona je čula da je rekao da će za doček Nove da svira i da duva i kao iskusna novinarka je pokušala da se izvuče i rekla je: ,,Dobro, da duvaš trombon" imitirajući rukama kako svira trombon.

A Kojot je rekao: ,,Ne, ne, ne, ja ću da sviram i da ____________ ".

Joj to je onaj čuveni snimak gde je razvaljen, ne bih se serio dijaloga a da ne gledam ponovo :)

Nije, bre, razvaljen, samo losa faza brate 🤣

Lik je vegetarijanac, pa organizuje docek gde ce da svira i .... a ne duva.

Ona je čula ,,duva", tako da, reč je vrlo slična, jedno slovo je različito.

Takoe, evo legendarnog klipa.

Deo o kuvanju/duvanju je na 2:30

Čestitke, pitaj!

Vrh