Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Problem je što se poslednji pročitan post pamti određeno vreme (čini mi se 30 dana), ukoliko ne uđeš u temu u tih 30 dana, obriše se podatak o poslednjem postu. Rešenje je da se taj period produži na makar 90 dana.

Isti problem je bio na Benchmark forumu. Nadam se da će @kUdtiHaEX srediti to i ovde.
 
Ova funkcionalnosti i ima smisla najviše za teme koje ne čitam često. Ako ulazim na temu često lako ću naći gdje sam stao... Ne vidim zašto bi taj podatak imao neki rok trajanja, pročitao si zadnji put kada si pročitao, zašto brisati tako nešto. Jedino ako se koristi vrlo mali storage na DB serveru, a to je onda sramota za ovako ozbiljan forum ;)
PS
Hvala @Igor
 
Предлажем да се споје теме цене некретнина и куповина некретнина у једну.
Она би се звала Некретнине.
 
Samo kazem: Koliko sam primetio, Cene nekretnina se bave ne samo cenama nego i kretanjem celog trzista pa i cele ekonomije i pratecih socio-ekonomskih promena. Dok Kupovina nekretnine se bavi savetima i poredjenjima, a manje nekim debatama. Bar po onome sto sam video.

Plus, Cene nekretnina ima jednu svoju stalnu postavku koja je vrlo... specificna... i tako vec godinama. Dok ova druga nema toliko izliva ludila ili bar nema toliko rasprava i podela jer se tamo javljaju i ljudi sa pitanjima za savet, a ne da bi drvili grafikone, plasirali pamflete ili se medjusobno optuzivali.
 
Могле би онда да се споје теме Bezbednost u gradskom prevozu и Veliki propusti u JGPP.
За админа увек има посла ⚒️🔧
 
Predlazem da se na Relax-u otvori podforum Istorija.
 
Zasto se u nekim slucajevima, kada pokusam da lajkujem post, pojavi dodatni medju-korak koji trazi konfirmaciju?

Pitam samo. Malopre mi se desilo. Pojavio se popup koji je pitao nesto tipa "are you sure you want to do this action?" i ispod dugme confirm.
 
Nisam viđao potvrde pogotovo ne u formi popup-a
 
Ilustrovacu posle kad budem za kompom. Mislim nista strasno, samo me zacudilo otkud to i zasto ga nigde drugde nisam video.
 
Zaista mrzim što moram nekada da pišem i o takvim stvarima.
Naime, čini mi se da je krajnje vreme da se jedan forumaš, koga neću imenovati (iako će biti sasvim jasno o kome je reč) makar opomene zbog iznošenja stavova, koji ne samo da sve češće odlaze u dubok offtopic, već su i ozbiljno dubiozni po pitanju krajnjih namera njihovog postavljača, koji kao da je zalutao na građevinski forum, te najčešće komentariše socio-politička pitanja, što je ok, ali on to čini iz sasvim posebnog ugla. Bukvalno, ne postoji nijedna tema koju nije zagadio svojim stavovima, koji se na momente ozbiljno približavaju fašizmu i uveliko odudaraju od svakog pokušaja normalne diskusije.
Kažem, žao mi je, jer ukoliko neko ovde voli kvalitetnu diskusiju, to sam ja.
 
Изгледа да иза налога ПетарПетровић и Врадовић стоји исти човек
Mislim da bi admin to odavno utvrdio i banovao takve.
Mozda zbog nevernih toma treba da dobijemo BB plavi bedz pored nickname-a za $3 mesecno kao Twitter :) i recimo da se tom forumasu uradi KYC.
 
Mislim da bi admin to odavno utvrdio i banovao takve.
Mozda zbog nevernih toma treba da dobijemo BB plavi bedz pored nickname-a za $3 mesecno kao Twitter :) i recimo da se tom forumasu uradi KYC.
8 долара, али само ко хоће плави беџ, а ти си најсумњивији овде, платиш и миран си.
 
$8 je za US za druge zemlje adjustuje sa cost of living kao i yt recimo.

Pa dao sam predlog za resenje problema KYC da rade korisnici i da dobiju znacku pored nickname-a.

I Bender je sumnjao u mene pa je odustao :)
 
@Igor

Jel imamo temu o onoj rekonstrukciji bivse vojne zgrade u Balkanskoj? I ako imamo, gde je? Ili da kacim u Razni projekti? Mozda razne rekonstrukcije? (jel ima ta tema uopste?)
 
ове две теме би могле да се споје
teme.png
 
Da li se ove titule ispod korisničkog imena mogu prevesti u srpski? Ovo što piše Advanced, Higher Intermediate, itd. - prebacio sam jezik foruma u српски, ali su te titule ostale na engleskom.
 
Nijednu rec ne uputih sagovorniku, a koju on meni predhodno nije uputio i dobih ban.
 
Vrh