Šta je novo?

Forum, sajt - sugestije, primedbe, pitanja

Rešio je da se povuče pa je zamolio da mu se obriše nalog.

Sta je bilo sa stexovim nalogom?

Imao je decko informacije iz prve ruke sa terena
Приметио сам и ја данас да га више нема. Профил му је недоступан, али су коментари још увек ту.
Nadam se da nije iz afekta. Falice nam borac i intelektualac.
Већ нам фали.
Šteta ako je otišao zemljak. Baš nedostaje.
Итекако нам недостаје. Форум је сад празан без њега. Изгледа да никада нећемо сазнати разлог његовог повлачења.

Nek mu je bog u pomoći.

Šta se prelomi u čoveku da kaže od sad više ne dolazim uz potrebu brisanja, a imao sam volju da toliko toga delim, ovde sa svima vama godinama unazad?

I ajde sad ti mene ubedi da je to tako spontano i bezazleno nešto? Kada nego tog kalibra (broj postova i desetine hiljada sati provedenih ovde) jednostavno odluči da zauvek nestane?

Ne da spontano ode, pa se možda i vrati kao zdravi proces odvikavanja, nego ode uz potrebu za trajnim gašenjem bitnog dela njegovog života (provedenog u digitalnoj sferi al ne manje značajnog zbog toga) bez da ga iko odavde proveri za nedelju dve, prijatelju jesi dobro, kako ide...

Da baš mi je žao a pritom nije situacija kada nekome nije po volji moderacija pa da se impulsivno reaguje. U slučnim situcijama pa i njegovoj razmenim par poruka da vidim da postoji jasna odlučnost da se nalog obriše.

Nadam se da će se u nekom momentu vratiti.

Ne znam u potpunosti a i da znam ne bih napisao ako je deo privatne prepiske.

Vrh