NE, ne NUDIM ti pare!!!Earthmoving":22lxwzti je napisao(la):Pa ok, evo nek Travolta sam jasno kaze da li je mislio na takve ili mozda na neke druge? Nek I Somi kaze na koga je mislio kad je zamerio Igoru sto ne banuje. Da li manijake koji nekog uhode ili neistomisljenike.
Sto se nisi javio Laki za participiranje drona na K11 kad se tamo o tome pricalo, nego mi sad kao nudis pare? Tad si bio tih oko para, a sad se busas nicim izazvan.
Ja sam se nasalio!
Znas, "tvoja zrtva" i to potenciranje iste, kao i troskovnik, ne samo da je pateticno, vec je i krajnje nekulturno!!!
Ja znam da su dosla vremena kada se 'samoreklamiranje i samopromocija' smatraju pozitivnim, ali ja sam "stara skola" gde se skromnost smatra vrlinom.
Apsolutno me ne zanimaju tvoji motivi da ides na trasu, niti ulazim u njih (a mogao bih da spekulisem, ali mi vaspitanje ne dopusta ).
Ima ovde (na BB forumu) ljudi koji su "ginuli" po blatu do kolena, prelazili velike razdaljine peske, pa nisu jednom recju to potencirali.
I da, izvestavali su sa raznih gradilista, vise ili manje pristupacnih maltene svakodnevno gde smo 1:1 mogli da pratimo izgradnju od grubih zemljanih radova, pa do zanatskih detalja i finesa na samom finisu izgradnje.
Broj lajkova?
Tebi je to TOLIKO BITNO?
Pa to donekle baca drugacije svetlo na neke postupke poput "najava" reportaze, kao i "cepanja" u nekoliko postova
Mudro zemljani, nema sta
Elem, od mene imas HVALA za nesto sto smatram da je za pohvalu, kao sto cu i svaki put da ti se suprotstavim (argumentovano, naravno) onda kada smatram da nisi u pravu.
Isto kao sto cu da POHVALIM svaki mudar post, analizu, upozorenje o trasi, o strahu o prezaduzenosti, o isplativosti, o dobrom ili losem odrzavanju i sl, koji su bez fotografija, ali su nista manje bitni. Naprotiv, nekada su mnogo VAZNIJI od fotografija samih objekata.
Sto se tice Ksenije (ili bilo koga drugog) zaista mi je zao i ne vidim razlog za napustanje foruma BB , ali ako je njen dusevni mir bio narusen iz nekog razloga, ja razumem takvu odluku.
Pa ipak, verujem da je Ksenija 'iz senke' prisutna i da ce se u nekom trenutku ponovo ukljuciti.
To je moja procena, a vreme ce pokazati jesam li u pravu, ili ne.
Svoje postove, fotografije, analize i misli nemam nameru ni da komentarisem, ni vrednujem.
O tome sud mogu da daju samo drugi forumasi i vreme kao najbolji sudija.
Mogu samo da kazem da ovde ima velika vecina dobronamernih i pametnih ljudi i da se uvek ima ata nauciti i koga pitati.
Zahvaljujuci nekima od njih, promenio sam neka misljenja zasnovana na pogresnim pretpostavkama, alisam i naucio mnogo toga sto me direktno ili indirektno interesovalo.
Za to im hvala, kao i @igor -u koji je zasluzan za okupljanje na bb forumu, kako strucnjaka tako i laika.
Sent from my LG-D320 using Tapatalk