[url=http://beobuild.rs/forum/viewtopic.php?p=502283#p502283:2zp3kqgc je napisao(la):
Earthmoving » December 21st, 2017, 1:50 am[/url]":2zp3kqgc]A sto ne uradite nesto korisno za forum, zakacite poneku sliku I slicno nego sto bi da banujete? Recimo Kseniju kao jednu od retkih zenskih clanova ste oterali, konkretno rekla mi je ide upravo zbog Travolte koji bi da proteruje, I jos par likova. I nije vam dosta? A kolko ima jos takvih slucajeva koje ja ne znam. Mislite da ste time doprineli sajtu? Nisam primetio vas znacajan uticaj za povecanje broja forumasa? Niti slika, niti strucnih analiza, nista.... Cime mislite da vase pisanje onda ikoga privuce? A sem toga bi jos da banujete I proterujete I ostatale clanove. Skoro polovina mojih postova su na temama Regionalnog razvoja, najvise K11. I ja sam za razliku od vas koji bi da terate, presrecan sto se tu svakih par dana prijavi po koji novi clan samo zbog te teme. Tema je odlicno I siroko obradjena I dosta skladna, ima razlicitih vidjenja ali na zdravim osnovama. Niko nikome nista ne brani da kaze, nikoga ne poziva na ucutkivanje. Tema je stigla skoro do 300-te strane I po tome je jedna od najposecenijih na sajtu (posle Bg na vodi, Unutrasnji prsten I mozda jos koje). Prosle nedelje sam iz svog dzepa platio benzin 2000 din I slikao celu deonicu sa 50 slika I zavlacio se po blatu kakvog vi ne mozete da zamislite, presavsi oko 200km (pre toga 20-30 slika sa K10, bio sam spreman da participiram za drona itd). Dobio sam ukupno preko 150 pluseva za celu reportazu sto je jedna od najvecih pohvala koje sam ikada ovde video. Eto to je moj doprinos ovom forumu. A koji je vas? Banovanje, jel? Sramota da neko sa tako malim ulozenim trudom umislja toliku vaznost da poziva na banovanje clanova.