Ja imam brita on tap, napisah gore. Kod nas skroz rešio problem žute vode zbog starih cevi i voda nikada više nema metalni ukus (onaj povremeno što postoij u starijim zgradama), tako da sam zadovoljan. tih 600 litara koliko je preporučeno da se koristi su dovoljni za 2-3 meseca korišćenja.
Problem koji sam uočio je da se posle godinu dana hvata kamenac na delu gde izlazi nefiltrirana voda, ali verujem da će jedno potapanje u sirće to da reši, nego nikako da se nakanim.
Pre kupovine sam malo istraživao i naleteo na brdo pritužbi iz australije da se protok kroz filter mnogo smanji i pre ovih 600 litara, da skoro i prestane zbog začepljenja. Međutim do sada nisam imao taj problem, protok se malo smanji, ali nikada značajno da ne može da se koristi iza svih 600l vode, što će reći da nam je i bolja voda nego u nekim mestima u australiji gde je zvanično isto sertifikovana da se pije iz česme.
Najveći problem je estetske prirode kome to smeta, pošto ipak se nakači ona budža na samu slavinu, međutim nije ni to toliko ružno.