Šta je novo?

Expo 2027

Ovo se moze izucavati na FPN kako i sta radi neonacisticka propaganda 21. veka

Dakle - vest bi trebalo da glasi: Expo Osaka prestaje da prodaje karte, jer se zatvara za 3 dana. Poseta je do pred sam kraj bila ispod kapaciteta, i naglo je skočila u poslednjem mesecu trajanja izložbe. Mnogi su kupili karte, ali nisu stigli da vide izložbu, a sada je kasno i te karte će ostati neiskorišćene.

Па тако нешто може да напише само неко ко мрзи експо и жвалавог. Нова, Н1 и тако то..
Сви остали таблоиди који су дужни да другу ким-чин-вуч певају борбене. Отуда је и вест препаквана, препуна полуистина и еуфемизама.

Ти си са твојом анализом урадио оно што се у нашем народу, последњих 100 а можда и више година зове "Бистрити политику"
Политика - вечито гласило власти, увек је писала текстове који су при првом читању птребали читаоцу да преставе власт у добром светлу. Дакле, вест је била замућена, па су се онда скупљали зналци, и полако радили анализирање текстова и тако мутан текст правили бистрим.

Mnogo sam ih kritikovao al ozbiljno su unrzali radove. Verovatno zato sve ostalo stoji u zemlji. I dalje mislim da nema šanse da završe sve za 17 meseci bez da to utiče na kvalitet...što znači neka bog čuva sve koji budi posećivali ovaj hram korupcije. Ja posle 1.11. ozbiljno proširujem svoj periferni vid na gore...svuda gde idem...

Vrh