Šta je novo?

Expo 2027

Nisu povučene, Odbor danas nije raspravljao o tom zakonu, jer nije na dnevnom redu sutrašnje sednice. Zakon je i dalje u proceduri, i kada bude stavljen na dnevni red plenarne sednice, Odbor će se izjasniti o tom zakonskom predlogu.

Mislim, nadam se da se razumemo ovo ne pišem zato što navijam da se zakon usvoji, samo upućujem da se ne pecate na "klikbejt" ;) Ili što bi rekao Aristotel: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draža!"

Ако сојенице и сплавове буду решавали селективно, биће проблема озбиљних.

Evo i ovde:

Železnička stanica "Nacionalni stadion". Zanimljivo je da prati dizajn metro stanica koji je bio izabran na konkursu:

Nacionalni-stadion-stanica-2-1000x667.png

Nacionalni-stadion-stanica.png

Ne znam da li se pisalo, ali postavljene su bandere u Donjem Polju ispod Surčina, idu od mesta budućeg EXPO prema blokovima:
Da, ti radovi traju već par nedelja, baš sam se bio pitao šta se to gradi tako daleko od gradilišta EXPO-a.

Sada, kada se vozi putem od blokova ka obilaznici, malo je čudno da sa jedne strane stoji dalekovod na "duplim" rešetkastim crveno belim stubovima, a sa suprotne - još jedan dalekovod na betonskim stubovima....

Juce sam cuo da je EXPO stao sa gradjnom, da radnici nisu na teretnu. Ne znam da li je istina i ako je istina zasto tacno.

Vrh