Šta je novo?

Expo 2027

Nisu povučene, Odbor danas nije raspravljao o tom zakonu, jer nije na dnevnom redu sutrašnje sednice. Zakon je i dalje u proceduri, i kada bude stavljen na dnevni red plenarne sednice, Odbor će se izjasniti o tom zakonskom predlogu.

Mislim, nadam se da se razumemo ovo ne pišem zato što navijam da se zakon usvoji, samo upućujem da se ne pecate na "klikbejt" ;) Ili što bi rekao Aristotel: "Drag mi je Platon, ali mi je istina draža!"

Ако сојенице и сплавове буду решавали селективно, биће проблема озбиљних.

Ne znam da li se pisalo, ali postavljene su bandere u Donjem Polju ispod Surčina, idu od mesta budućeg EXPO prema blokovima:
Da, ti radovi traju već par nedelja, baš sam se bio pitao šta se to gradi tako daleko od gradilišta EXPO-a.

Sada, kada se vozi putem od blokova ka obilaznici, malo je čudno da sa jedne strane stoji dalekovod na "duplim" rešetkastim crveno belim stubovima, a sa suprotne - još jedan dalekovod na betonskim stubovima....

I parižani L' pumpaju..

Juce sam cuo da je EXPO stao sa gradjnom, da radnici nisu na teretnu. Ne znam da li je istina i ako je istina zasto tacno.

Mnogi tebi smeta da se na nekom polju gradi stadion?
Pozivaj slobodno koga god hoces.....aki imas opravdane primedbe, prijavi. Ako si samo "protiv".....onda idi uzivaj na suncu
Najnovija procena je bila 960 miliona € stadion + prateci sadrzaji. Primedba je samo jedna, ne dozvoliti gradnju ne dozvoliti pljacku.

Vrh