Šta je novo?

Evolution Voždovac

IMG_8684.jpeg

Prilozi

• IMG_8683.jpeg
    IMG_8683.jpeg
    173,5 KB · Pregleda: 108
Od danas popodne su slike. Bio sam na brzinu u prolazu a i padala je kiša pa ne znam koliko se lepo vidi…

Da li neko zna kako im ide prodaja/koliko stanova je ostalo? Kolika je trenutna cena?

Cena je i dalje 2700e bez PDV-a na originalnim sajtovima investitora i CityExpert-a.

Poslao sam danasnje slike sa gradilišta na viber grupi, ne dozvoljava mi da ih uploadujem ovde zbog veličine fajla

Razmak izmedju lamela A,B i nove lamele koja se sad gradi je kriminalan, terase ce se bukvalno dodirivati

То је Блок 23, изграђен 1974. године по пројекту истакнутих архитеката Александра Стјепановића, Божидара Јанковића и Бранислава Караџића (тима који је пројектовао и Блок 22 и зграду Факултета драмских уместности), а градиле су га чувене грађевинске компаније "Ратко Митровић" и "Напред." Мислим да је то петица или шестица. Туга је што је зграда у таквом стању, а то је једна од најмасивнијих грађевина икада изграђених. Читав комплекс је прави горостас у рангу са Генексом и Телевизоркама. Личи на неосвојиве тврђаве које пркосе свему! Кладим се да би преживело и нуклеарну апокалипсу колико је то квалитетно урађено. Надам се да ће се то реновирати једног дана им се врати стари сјај из седамдесетих година.

Poslednja izmena:
Vrh