Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Takodje, samo ne znam koliko ima raspolozivih stanova sa te strane, na sajtu ne mnogo.
Da li ste bili na gradilistu, vidim da su poceli da dizu 3 zgrade, sa leve strane od lameka A i B od strane Kumodraske kada se prodje SmartHome ima dosta veliki prostor za koji ne znam sta ce biti, da ne znate mozda vi?
Takodje, samo ne znam koliko ima raspolozivih stanova sa te strane, na sajtu ne mnogo.
Da li ste bili na gradilistu, vidim da su poceli da dizu 3 zgrade, sa leve strane od lameka A i B od strane Kumodraske kada se prodje SmartHome ima dosta veliki prostor za koji ne znam sta ce biti, da ne znate mozda vi?
Bili smo, najvise napreduje lamela D, cini mi se da su vec krenuli da postavljaju 1. Sprat, dok lamela C je jos na nivou garaze. Lamela A i B nisu počete, kako mi se cini
Ovaj veb sajt koristi kolačiće radi prilagođavanja sadržaja, poboljšanja korisničkog iskustva i očuvanja prijave ako se registrujete.
Nastavkom korišćenja ovog veb sajta saglasni ste sa našom upotrebom kolačića.