Nikola123123
Novice
- Učlanjen(a)
- 19.06.2025.
- Pohvaljen
- 7
Nije to kraj u kome ćete da se šetkate kao na Vračaru. Zato je i poenta u kompleksu gde će biti dovoljno i prostora i sadržaja za sve.
Takodje, samo ne znam koliko ima raspolozivih stanova sa te strane, na sajtu ne mnogo.Planiram da kupim stan ovde, koja strana ce imati najbolju lokaciju? Deluje mi najinteresantnije lamele A i B koje ce gledati na Novu ulicu
Bili smo, najvise napreduje lamela D, cini mi se da su vec krenuli da postavljaju 1. Sprat, dok lamela C je jos na nivou garaze. Lamela A i B nisu počete, kako mi se ciniTakodje, samo ne znam koliko ima raspolozivih stanova sa te strane, na sajtu ne mnogo.
Da li ste bili na gradilistu, vidim da su poceli da dizu 3 zgrade, sa leve strane od lameka A i B od strane Kumodraske kada se prodje SmartHome ima dosta veliki prostor za koji ne znam sta ce biti, da ne znate mozda vi?
Na koji deo misliš? Ne mogu da se orijentišem, ako može mapaTakodje, samo ne znam koliko ima raspolozivih stanova sa te strane, na sajtu ne mnogo.
Da li ste bili na gradilistu, vidim da su poceli da dizu 3 zgrade, sa leve strane od lameka A i B od strane Kumodraske kada se prodje SmartHome ima dosta veliki prostor za koji ne znam sta ce biti, da ne znate mozda vi?
Kada ste bili? Ja juce, krenuli su i Lamelu A i B, e sada ima jedan deo koji je iskopan i ne znam sta ce tu biti, jedino ako se nece nastaviti Lamele A i B upravo tu.Bili smo, najvise napreduje lamela D, cini mi se da su vec krenuli da postavljaju 1. Sprat, dok lamela C je jos na nivou garaze. Lamela A i B nisu počete, kako mi se cini
Deo gledano iz Kraljevacke ulice, odmah kada se skrene iz Kumodraske pa taj deo gradilista sa leve strane, juce sam bio i krenuli su Lamele A i B e sada ne znam da li ce se u tom delu koji je iskopan i poprilicno veliki nastavljati Lamele A i B ili sta vec. Vec sam gore napisao, bolje se vidi sa ulice prekoputa:Na koji deo misliš? Ne mogu da se orijentišem, ako može mapa